Najljepši jesenski outfiti za posao - 10 sjajnih prijedloga kojima se možemo inspirirati

Instagram @clairerose Foto: Instagram @clairerose. poslovni outfit za jesen
Vidi originalni članak
  • Baloner, hlače širokih nogavica i prugasti pulover samo su neki od temeljnih komada bez kojih jesenske modne kombinacije ne prolaze, pogotovo kad je riječ o poslovnim outfitima
  • Jesen nam uskoro dolazi stoga već možemo početi razmišljati o svježim jesenskim outfitima, u kojima možemo spojiti bezvremenske i trendy komade
  • Donosimo 10 odličnih prijedloga jesenskih outfita za posao!

Za one kojima biranje jesenskih poslovnih outfita nije jača strana, odlučili smo priskočiti u pomoć inspirativnih primjerima kojima se mogu poslužiti već sad u prijelaznom razdoblju, ali i tijekom cijele jesenske sezone! Zemljani tonovi, crna i bijela te zagasite nijanse sive, bordo ili narančaste paleta su koja uvijek dobro funkcionira u jesen, a možemo joj dodati i dašak vibrantnih boja, uz ružičaste, plave ili zelene nijanse.

Odijela, traper jakne i oversize sakoi, hlače širokih nogavica, meka pletiva, koža, prugasti i karirani uzorci... sve su dijelovi jesenske poslovne garderobe koju nosimo i ove sezone, a uz dodatak nekoliko novih komada, klasičan baloner ili kožnu jaknu možemo prenijeti i iz prošlih sezona.

Na modnim revijama za jesen/zima 2023. savršeni krojevi interpretirani na udoban način viđeni su u kolekcijama poznatih modnih kuća poput Saint Laurent i The Row.

Moda Donna Lugonja Petković nosi svježu modnu kombinaciju savršenu za još uvijek tople ljetne dane

@miss7hr Koji outfit ti je najbolji? 😍 #miss7 #mitotako #fyp #outfit #fashion ♬ original sound - miss7

U nastavku donosimo inspirativne i svježe prijedloge za jesenske poslovne outfite koji se lako mogu rekreirati!

Klasična poslovna kombinacija bijele košulje i plavih traperica

Ovo je kombinacija s kojom nikad ne možemo pogriješiti te ju možemo rekreirati na bezbroj načina, s raznim modelima traperica i košulje te igranjem s modnim dodacima. 

Matching set i neutralan tanji kaput

Nema lakšeg slaganja outfita za bilo koju priliku, a posebno onog poslovnog, kad izaberemo co-ord set u koji samo trebamo dodati jaknu ili kaput ako je hladno te modne dodatke i poslovni look je gotov u trenu!

Satenska maksi suknja i adidas Samba tenisice

Maksi suknje trendy su siluete koje u satenskoj verziji izgledaju posebno elegantno te će se predivno slagati i s balerinkama te cipelama s visokom potpeticom, no ako želimo nešto ležerniju verziju poslovnog outfita, adidas Samba tenisice idealan su izbor.

Jesenski poslovni outfiti ne prolaze bez prugastog džempera

Prugasti džemper omiljeni je prijelazni komad koji već sad možemo uklapati u naše outfite, ali i nositi cijelu jesen na bezbroj načina.

Trendy traper na traper može biti i odlična kombinacija za posao

Trenutno jako popularan povratnički trend kombiniranja trapera s traperom možemo prenijeti i u poslovnu sferu maksi traper suknjom i opuštenom traper košuljom. Ovom outfitu uvijek možemo dodati još traper komada, poput traper cipela ili traper sakoa ili jakne.

Sofisticirani outfit s odijelom u bijeloj boji

Odijelo s prslukom umjesto košulje, hlačama širokih nogavica i oversize sakoom od klasičnog strogog poslovnog outfita postaje svježa i modernizirana verzija omiljenog izbora za posao.

Dašak boje uz tenisice u vibrantnoj nijansi

Jednostavan neutralni outfit u trenu može biti podignut tenisicama u boji, posebno ako se radi o nekom od trendy modela, poput adidas Gazelle ili Samba.

Bezvremenski bež baloner

Vječni baloner nezaobilazni je jesenski komad koji možemo uklopiti u baš sve modne kombinacije, a nepogrešivo će elegantno izgledati uz crnu boju.

Bogate bordo nijanse

Raskošna bordo boja karakteristična je boja jeseni koju često nosimo i na odjeći, a jako će elegantno izgledati u ovakvom monokromatskom looku.

Još jedan temeljni dio jesenske garderobe je i kožna jakna

Kožna jakna odličan je komad s kojim svaki outfit postaje više postaje opušteniji, stoga će biti idealan odabir uz klasične poslovne modele haljina.

Moda Ljetne haljine i čizme savršena su kombinacija za jesen! Look obožava Emily Ratajkowski, ali i naša poznata stilistica

Posjeti Miss7.24sata.hr