Najbolje haljine u 2013. godini

Gulliver Image/Getty Images
Kraj je godine i pravo je vrijeme za razne liste. Nama je jedna od najomiljenijih lista najljepših haljina. Poznati dizajneri i modne kuće dali su sve od sebe kako bi se što bolje prezentirali na crvenim tepisima. Pomno se biraju i lica koja će nositi upravo njihovu kreaciju, a mi smo vam ovoga puta pripremili 10 najljepših haljina po našem izboru.
Vidi originalni članak

Krenut ćemo s Jennifer Lawrence i već poznatoj Dior haljini zbog koje se slučajno ili ne našla na koljenima penjući se po svog Oscara za najbolju glumicu u filmu „Silver linings playbook“. Scena gdje se ona diže s poda ostavljajući nas da se divimo raskošnom šlepu maestralne haljine iz kuće Dior, naprosto oduzima dah.

Keira Knightley i Valentino su svakako pun pogodak. Iako Valentina nosi gotovo u svakoj red carpet prigodi mi ćemo izdvojiti ovu prekrasnu haljinu iz Haute couture 13/14 kolekcije crne boje sa zlatno izvezenim klasjem.

Genijalna nam je bila i haljina modne kuće Delpozo koju je nosila mlada četrnaestogodišnja glumica Kiernan Shipka iz Mad Mena. Sjajan izbor za njene godine!

Jako volimo modnu kuću Erdem, a švedska glumica Alicia Vikander izgledala je odlično u zelenoj voluminoznoj haljini obasutoj ružičastim floralnim printom.

Nicole Kidman u zadnje se vrijeme itekako trudi vratiti titulu modne ikone i za sad joj to dobro polazi za rukom, a mi izdvajamo predivnu haljinu modne kuće Dior, retro kroja, izvezenu s neonskim cvjetovima na bijeloj svili koju je nosila na Cannes film festivalu.

Raskošna toaleta predivne zagasito plave boje izvezena kristalima na Dakoti Fanning je potpis dizajnera Elie Saaba, a nosila ju je na Venice Film Festivalu.

Očarala nas je i Hilary Swank u žarko crvenoj Valentino haljini iz Haute couture proljeće/ljeto 2013 kolekcije.

Jednu od zanimljivijih haljina ove godine nosila je January Jones od modne kuće Givenchy.

Bijela boja je ove godine bila veliki hit na crvenom tepihu, a jedna od naj ljepših nam je upravo ova modne kuće Chanel koju je nosila glumica Anne Hathaway na dodjeli nagrada Golden Globes.

I listu ćemo završiti s Giambattista Valievom kreacijom koju je nosila Kate Bosworth. Jedinom kratkom haljinom na ovoj listi.

Svima vam želimo ugodne praznike, blagoslovljen Božić i sretnu Novu godinu.

Posjeti Miss7.24sata.hr