Na jednom smo mjestu pronašli najljepše zimske jakne i kapute, a ti osvoji 1000 kuna na Vikend+ Mastercard kartici!

Marko Prpić/Pixsell
Vidi originalni članak
  • Dolazi nam hladnije vrijeme, manje sunčani i kraći dani i dvije opcije -  zavlačenje pod deku ili uživanje u svemu što nam donosi sezona jesen/zima
  • Mi smo se odlučili za potonje i zapravo smo jedva čekali zaviriti u kolekcije predivnih krojeva, boja i tekstura ove modne sezone i sve ti ispričati o tome!
  • U nastavku teksta pogledaj kakvi su nas to sve kaputi i jakne osvojili na prvi pogled, a otkrivamo ti da ih u sklopu Vikenda+ u Arena Centru možeš dobiti povoljnije za kupnju Maestro i Mastercard karticama!
  • Usput odigraj i nagradni natječaj i osvoji Vikend+ Mastercard karticu od 1000 kuna za šoping u Arena Centru!

Tko kaže da je jesen pomalo turobna i dosadnjikava možda bi se trebao povesti našim primjerom. Vikend smo odučile provesti u Arena Centru i to uz najveće jesenske adute – divan kolorit i teksture koji su se preselili na brojne modne kolekcije. Kako zajedno s ovim godišnjim dobom dolaze i niske temperature, već smo maštali o divnim jaknama i kaputima, ali i modelima obuće i torbi kojima bismo mogle upotpuniti styling. 

Kako i priliči, ugodan prijateljski susret započele smo grijući se uz finu kavicu u Living Roomu i planirajući outfite za jednu cjelovitu 'antiblues' terapiju kojem ćemo otvoriti hladnu sezonu najbezbolnije ikad!

Modnim ljubiteljicama ne moramo pretjerano napominjati koliko odlični ulovi mogu popraviti raspoloženje, a naše je naglo poraslo čim smo uočile tople kapute koje su privlačili svojim zanimljivim uzorcima, divnim bojama i odličnim dizajnom. 

Odmah su nas privukle boje i divni krojevi kaputa

Žene koje se ne ustručavaju istaknuti svoju posebnost, sigurno će se odlučiti na kaput zanimljivog voluminoznog kroja i nadasve upečatljive ružičaste boje kojemu i dodatnu notu elegancije omogućuje i vezanje u struku. Ponekad će nam se praktičnijim učiniti i kaputić s pepita uzorkom koji ove sezone izgledno dostiže svoju priželjkivanu popularnost u kojem možeš izgledati odlično za bilo koju priliku.  
Za dozu glamura koji ćemo htjeti nositi u nešto svečanijim prilikama ili jednostavno kada se poželimo osjećati samo glamurozno,  izabrale smo bundicu od umjetnog krzna u kojoj možemo biti i stylish i bez čudnih grimasa lica na koje nas može motivirati samo hladnoća. 

S lijeva na desno (cijena artikala prije sniženja): Desigual, 1889 kn; Springfield, 499 kn; Kruna Mode, 999 kn

Za urbanu eleganciju izabrali smo klasične, ali i trendovske dodatke 

Elegancija kakvu donosi kaput, naravno, obožavat će klasičnu obuću i modne dodatke poput visokih čizama i torbice u neutralnoj bež boji. No, sigurno da se elegancija i odvija uz urbaniji pristup trendovskih rješenja pa smo hrabro posegnuli za čizmama s debelim, takozvanim 'traktorskim' potplatima. Ne zaboravi nabaciti i trendovski torbicu. P.S. One s lancima su ove sezone posebno in!

S lijeva na desno (cijena artikala prije sniženja): ShoeBox čizme 490 kn, torba 499 kn;  Aldo mokasine 690 kn, torba 450 kn

Tko još voli da mu je baš toplo?

Ako si zimogrozna (poput nas) sigurno ćeš razmišljati kako da svoje jesenske i zimske dane provedeš u što toplijoj odjeći, a pri tome, naravno, nećeš se htjeti odreći ni sjajnog trendi izgleda. Odlučiti se možeš na klasiku, crnu sportsku puf jaknu koju možeš kombinirati na apsolutno sve ili na nešto odvažniju varijantu koja će ovu sezonu učiniti posebno razigranom. Plava boja zaista će te izdvojiti iz mase dok ti uživajući u toplini i udobnosti jakne svoj styling usput možeš 'začiniti' i zadovoljnim smiješkom. 

S lijeva na desno (cijena artikala prije sniženja): Springfield, 559 kn; Desigual, 2269 kn

Zaokružimo udobnu priču 

Naravno da ti tako ne moraš, ali kako smo se u finim udobnim jaknama sve više opuštali, poželjeli smo naše stylinge zaokružiti i najudobnijim izborom obuće. Što je bolje od tenisica u kojima te ne može iznenaditi niti jedan izazov koji donosi dan?

S lijeva na desno (cijena artikala prije sniženja): Champion tenisice 399 kn; adidas tenisice 849 kn

Ipak, kako bismo nastavile našu vikend avanturu i doskočile izazovima, odlučile smo se opustiti i opskrbiti dodatnom energijom u Food Court kutku Arena Centra. Vikend je odlično vrijeme za ukusne burgere, zar ne?

Nije nam dugo trebalo da izbor padne na tako zadovoljavajuće okuse među bogatom ponudom ukusnog street fooda  i slasnih jela međunarodne kuhinje. Ipak da nas je netko upitao koja jakna ili kaput su nam najviše prirasli srcu…Hmm, to je već druga priča! 

A za kraj, imamo dvije super vijesti! Prvo, sve ove super komade i još puno njih možeš dobiti puno povoljnije u sklopu Vikenda+ koji te očekuje u Arena Centru 17. i 18. listopada. Naime, dobijaš čak 20% popusta na plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Drugo, imaš priliku osvojiti 1000 kuna na Vikend+ Mastercard kartici u našem natječaju - ali, igraj brzo jer traje do ponedjeljka, 18. listopada u podne. Trebaš samo odgovoriti na pitanje "Zašto baš ti zaslužuješ Vikend+ karticu za šoping u Arena Centru?", a najkreativniji odgovor nagrađujemo.

Pravila nagradnog natječaja pročitaj ovdje.

Dobitnica nagradnog natječaja je:
Gabrijela Japranin

Posjeti Miss7.24sata.hr