Must have: Komadi koje svaka poslovna žena mora imati

Goran Čižmešija
Odlazak u shopping ovih dana mogao bi postati najbolji potez koji ste napravili u svojoj karijeri
Vidi originalni članak

Ne dopustite da vam sivilo i monotonija u kojem radite polako (ali sigurno) ubije vaš profinjen stil. Kojim god poslom se bavili moguće je biti u trendu čak i od 9 do 17 koliko god vam se to možda činilo teško. No, umjesto da (baš kao i svaki dan) posegnete za trapericama i najobičnijom košuljom koju pronađete, vrijeme je da u svoju garderobu uvrstite i ova četiri komada:

Torba

U posljednje vrijeme ulicama vladaju bucket modeli, a njihova glavna (i vama omiljena) karakteristika sasvim sigurno je praktičnost. Dovoljno je velika da u nju ubacite sve sitnice koje bi vam mogle zatrebati tijekom cijelog dana (da, stane čak i mali kišobran koji vas je toliko puta spasio od iznenadnog pljuska), a opet nećete "zaraditi" oštećenje kralježnice ili istegnuće mišića ako je nosite nekoliko dana za redom.

Sako

Ne postoji bolja investicija od ulaganja u dobar, klasičan model obožavanog sakoa zbog kojeg će svaka odjevna kombinacija (pa čak i obične traperice) izgleda poslovno i nevjerojatno elegantno.

Ono najbolje, jednako dobro izgleda s hlačama, suknjama ili čak haljinama. Naravno, dopušteni su svi materijali i gotovo sve boje!

Cipele

Ključ za pronalazak udobnih cipela na petu u kojima ćete bez problema moći provesti cijeli dan je upravo u peti srednje visine. Osim toga, uvijek dajte prednost cipelama u bezvremenskoj "nude" nijansi koje pristaju uz apsolutno sve.

Naravno, umjesto modela koji su preko noći postali hit, odaberite one klasične.

Suknja

Umjesto klasične crne suknje koju nosite već godinama (a bez problema bi je mogla nositi i vaša baka) odaberite model u jednako elegantnoj, ali barem malo odvažnijoj tamnoplavoj nijansi.

Ako se želite u uredu istaknuti svojim istančanim smislom za modu bez straha posegnite za svilenim modelom koji je dovoljno poslovan, ali opet drugačiji i profinjeniji od pamuka i sličnih materijala.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr