Must have komadi i modni dodaci

Filip Tot
Jesen je moje najdraže godišnje doba. Kiša, lišće, Edit Piaf para srce, a hladnoća lagano magli stakla mojih dioptrijskih okvira. Jesenske tercijarne boje djeluju na sve, pa tako i na mene. Svi smo se polagano zasitili neona i jarkih boja. Ove jeseni nosim boje lišća: žuto, smeđe, zagasito zeleno i bijelo poput magle.
Vidi originalni članak

Jesenske kiše natjerat će me da obujem najdraže gumene čizme. Moja kolekcija je iz godine u godinu bogatija za koji par. Jednostavno ih obožavam jer dignu apsolutno svaku moju kombinaciju. Čak i obične crne vrate dijete u meni.

Što se nakita tiče mislim da ću biti jednostavnija nego prije. Nadomjestit ću ga ludim cipelama s printom te čarapama za koje smatram da su jedan od bitnijih detalja; one s natom, cvjetnim printom, točkama... Svakako ću nositi puno ovratnika i kragnica te šešire. Mirisat ću na svoj najdraži Lush parfem koji u svojoj noti nježno čezne za ljetom.

Najdraže haljine ću kombinirati uz jednostavni crni kaput H kroja ili baloner boje bijele kave. Moja tipična jutarnja kombinacija bit će vezana uz šašavu kabanicu iz čijih će džepova viriti mandarine ili najdraža knjiga za listanje uz kavu. Na nogama će biti oksfordice koje će se nadovezati na jednostavnu haljinu A kroja stegnutu u struku.

Dnevna /radna kombinacija biti će ukrašena uskom suknjom do malo iznad koljena te košuljom s bubi ovratnikom ili peplumom. Na nogama ću nositi lakirane Marte ili gumene čizme. Večernja kava u kombinaciji s kesten pireom i kinom bit će u vintage stilu s haljinom, čarapama s natom, balerinkama ili cipelama u špic. Umjesto nakita stavit ću mali šešir.

Moj glavni trend ove jeseni su svakako čarape na točke, Marte u svim varijantama i bojama - vraćaju me u školske dane za kojima svake jeseni sve više i više čeznem, te gumene čizme bez kojih ne mogu zamisliti ovu pravu kišnu jesen.

"Ona je tu. U tuzi kiše
Po poljanama tiho hoda,
I kuda stiže u vis diže
Usplahirena jata roda."

Želim vam divnu i maznu jesen, suhe noge i mokre razigrane kišobrane u dvoje.

U galeriji detaljnije pogledajte najdraže Ljupkine kombinacije za jesen...

Posjeti Miss7.24sata.hr