Morate imati bar jednu: Ovo su najpoželjnije torbe sezone

arhiva
Ruksaci su i dalje in, a jarke boje i uzorci ove sezone će s trona svrgnuti klasične crne i smeđe torbe...
Vidi originalni članak

Sudeći po torbicama, pred nama je jako šarena i razigrana sezona. Pastelne i jarke nijanse u drugi plan su bacile klasične boje torbi, poput crve ili smeđe, a novi modeli ukrasili su se i motivima iz prirode, smajlićima,... Neki hit modeli iz proteklih sezona i dalje su in, poput ruksaka i vrećastih "bucket" torbi, ali i one su dobile nova, neodoljiva izdanja, koja će vas natjerati u shopping. Ovo su, trenutno, najpopularniji trendovi u torbicama, a odmah vam donosimo i prijedloge za kupnju:

Boje

Pastelne i jarke nijanse ove su sezone popularnije od zagasitih, a jedna ovakva torbica siguran je recept za podizanje stylinga.

Zara, 149,90 kn

Pull&Bear, 139,90 kn

Šarenilo

I dok su jednobojne torbica već dovoljno efektne, odvažnije među vama mogu slobodno izabrati i jednu šarenu, s kojom ćete se sigurno istaknuti u masi.

topshop.com, 37 eura

Zara, 599,90 kn

Flora i fauna

Osim klasičnih cvjetića, torbe sada krase i palmice, ptičice. ribe i još puno drugih motiva iz prirode.

Mango, 349,90 kn

Zara, 179,90 kn

Ruksaci

Ako ste već kupili ruksak, onda ste dobro investirali, a ako još uvijek niste, krajnje je vrijeme da nabavite svoj primjerak, jer ove torbe nikako ne izlaze iz mode.

Mango, 299,90 kn

Zara, 349,90 kn

Bucket torbe

Vrećaste torbe koje je popularizirao brend Mansur Gavriel također već sezonama ne silaze s modnog trona, a modeli su sve ljepši i ljepši...

Mango, 349,90 kn

Zara, 299,90 kn

Posjeti Miss7.24sata.hr