Mokasinke i čarape su nam omiljena jesenska kombinacija, a ovih 10 modela čarapa će biti posebno chic

Instagram @jeanne_andreaa
Vidi originalni članak
  • S rastom popularnosti mokasinki kao omiljene jesenske obuće, sve popularnija postaje i kombinacija upravo ovih cipelica i - čarapa 
  • Ova nam kombinacija posebno dobro izgleda kada spaja crne mokasine i bijele ili bež čarape, ali to ne znači da se ne možemo poigrati i s drugim bojama ili uzorcima 
  • Kako bismo ti dali malo inspiracije, izdvojili smo deset modela čarapa koje će biti savršeni par s mokasinkama
  • Pročitaj također: Dobre mokasinke ne moraju biti skupe, ovo je 10 najboljih za manje 50 eura

Ako moramo izdvojiti jednu vrstu obuće koja nam iznova postaje omiljena kada dođu prvi jesenski dani, onda su to definitivno mokasinke. Mokasinke obožavamo jer su vrlo udobne pa ih možemo nositi od jutra do večeri, a i pravi su svestrani komad koji svakom outfitu daje dozu elegancije čak i ako se radi o onome s trapericama i običnom majicom. Osim s trapericama, haljinama, suknjama i sličnim komadima, mokasinke se izvrsno kombiniraju i s - čarapama što svaku odjevnu kombinaciju podiže na jednu, sasvim novu, razinu. 

Kombinacija mokasinki i čarapa, outfitu će dati pomalo vintage look, a najviše će se istaknuti ako su dio onog outfita koji čine minica, cozy vestica ili dugi baloner koji svemu radi savršen balans. No, nije rijetkost da mokasinke i čarape vidimo i s trapericama što također izgleda odlično. 

Scrollajući Instagram profilima trendseterica koje često kombiniraju mokasinke i čarape, uočili smo kako se neke odlučuju na malo odvažnije, chunky modele mokasinki s debljim đonom dok neke odabiru niže, elegantnije siluete. No, sve uglavnom biraju čarape u bijeloj, bež ili pak bordo boji (svi već znamo da je to it boja ove jeseni) koje uglavnom na sebi nemaju nikakvih uzoraka. Naravno da to nije nikakvo pravilo pa smo u nastavku, uz neutralne boje, izdvojili i nekoliko modela čarapa u zanimljivim bojama, uzorcima, ali i s dodacima poput mašnica koji će, sigurni smo, izgledati jednako elegantno. 

 

 

Moda Ralph Lauren čarape s medom donedavno nismo mogli pronaći ni za lijek: ovaj par lovimo prije nego li se rasproda

Posjeti Miss7.24sata.hr