Mokasine će se nositi i ove sezone! Geox ima odličan model koji dolazi u čak tri hit boje

Geox Foto: Geox
Vidi originalni članak
  • Geox je kreirao model mokasina, Cloridie, koje nude neusporedivu udobnost i prozračnost, idealne za duge dane na nogama
  • S bezvremenskim dizajnom i elegantnim izgledom, brzo će postati must-have u svakom ženskom ormaru
  • Patentirana tehnologija održava stopala svježima cijeli dan - bilo da si u uredu ili u gradu
  • Pročitaj više: Ove traperice širokih nogavica iz Reserveda samo što se nisu rasprodale

Dok se polako približavamo jesenskoj sezoni 2024. godine, jedno je jasno, mokasine će i dalje biti obuća koju će modne entuzijastice najradije birati. Ova klasična obuća i dalje dominira trendovima jer nudi savršen spoj udobnosti i stila. Među najupečatljivijim opcijama ove godine, Geox ima jedan 'it' model koji će te zasigurno inspirirati na kupovinu.

Moda I Meghan Markle kupuje u Mangu: bijela bluza (koja za divno čudo još nije rasprodana) savršen je capsule komad

Geox model mokasina Cloridie je savršen spoj udobnosti i elegancije

Geox mokasine Cloridie u preppy stilu pružaju neusporedivu udobnost i prozračnost što ih čini idealnima za duge dane na nogama. Sa svojim bezvremenskim i elegantnim dizajnom, s gornjim dijelom od kože, Cloridie model mokasina će brzo postati pravi must-have u ormaru svake žene. Bilo da smišljaš nove, trendi kombinacije za ured ili si u potrazi za elegantnom odjevnom kombinacijom za neko događanje izvan radnog vremena, Cloridie mokasine će se bešavno spojiti s raznim stilovima. Njihova svestranost ih čini vrijednim dodatkom svakom modno osviještenom ormaru.

Moda Široke crne hlače niti ove godine ne silaze s trona kao najpopularnije: evo 6 načina kako ih stilizirati

Kvalitetni materijali i izrada

Mokasine Cloridie izrađene su od vrhunskih materijala koji osiguravaju stil i udobnost. Gornji dio cipela je izrađen od visokokvalitetne goveđe kože što im daje izdržljivost i luksuzan izgled, a podstava koja je kombinacija prave kože i vrhunske imitacije kože kreira savršenu ravnotežu udobnosti i održivosti. Za maksimalnu udobnost, uložak je također izrađen od kože, koja se s vremenom prilagođava stopalu. Potplat je izrađen od izdržljivih sintetičkih materijala, što osigurava dugotrajnu nosivost. Osim toga, podstava s izolacijom čini ove mokasine prikladnima za nošenje tijekom cijele godine, održavajući optimalnu temperaturu stopala pri različitim vremenskim uvjetima.

Moda Tik-tak, tik-tak: Zara je predstavila naušnice, prsten i lančić koji u glavnoj ulozi imaju - sat

3 hit boje za svačiji ukus

Mokasine Cloridie dolaze u čak tri boje koje nikada neće izaći iz mode. Klasična crna opcija savršena je za postizanje elegantnog, profesionalnog izgleda, dok je bogata nijansa boje konjaka idealna za dodavanje daška topline odjevnoj kombinaciji. Ove dvije verzije dostupne su putem Zalanda. Za one koji traže nešto odvažnije, moderna bordo verzija može se pronaći na službenoj web stranici Geoxa. Za ove mokasine u crnoj i boji konjaka potrebno je izdvojiti 119,32 eura, dok je za bordo verziju potrebno izdvojiti nešto više - 127 eura.

Moda Do početka jeseni imamo još mjesec dana, ali već se predviđa da će ova boja apsolutno prevladavati

Inovativna Geox tehnologija

Ono što izdvaja Geox je njihova predanost udobnosti i inovacijama. Mokasine Cloridie imaju patentiranu Geox Respira tehnologiju. Ovaj inovativni sustav potiče prozračnost i pruža nam udobnost i zaštitu dok hodamo. Uz to, osigurava da nam stopala ostanu svježa i da nam je udobno tijekom cijelog dana, bilo da smo u uredu ili hodamo po gradu. Sa svojim savršenim spojem stila, udobnosti i svestranosti, Geox Cloridie mokasine mogle bi postati 'it' cipele sezone.

Moda Pisali smo kako će smeđe tenisice biti jesenski hit: naravno da adidas već ima najljepši mogući model

Posjeti Miss7.24sata.hr