Modno osviješteni Korana i Ivan

Marko Lukunić/PIXSELL
Jedan od zanimljivijih parova domaće scene, Korana Gvozdić i Ivan Šarić posjetili su posljednju večer Schwarzkopf Cro A Portera. Mladi par odlučio se za nešto opušteniji styling koji su uskladili uz zajednički detalj- kožnu jaknu.
Vidi originalni članak

Komičar i voditelj Ivan Šarić odlučio se za casual look. Klasične traperice kombinirao je uz sivu sportsku majicu, a crne starke i kožna jakna dali su rokersku notu cijelom stylingu. Korana je ipak odabrala nešto elegantniju kombinaciju. Crni kombinezon koji naglašava struk pomoću remena uskladila je uz sandale i torbicu u boji pudera. Završni detalj je statement ogrlica. Korana je baš poput svoje bolje polovice odabrala crnu kožnu jaknu, a par je izgledao vrlo opušteno i stilski usklađeno.

Ivana često možemo vidjeti u casual kombinacijama, dok je Korana ljubiteljica damskih haljina i razigranih komada. Mladi par uvijek izgleda dobro zajedno, bez obzira na različite modne stilove koje njeguju. U ovom slučaju je odabir kožnih jakni upotpunio cijelu priču i oboje su zaista izgledali odlično.

Posjeti Miss7.24sata.hr