Sako je ove sezone 'must have', a posebno će biti popularan jedan model

Pexels / cottonbro studio
Vidi originalni članak
  • Kvalitetan sako oduvijek je slovio za isplativu modnu investiciju
  • Iako ti se možda tako ne čini na prvu, sako je moguće kombinirati na bezbroj načina pa čak i u kombinaciji s hudicom ili crop topićem
  • Zimska sezona idealna je prilika da investiraš u novi sako iz s.Oliver Black Label kolekcije i isfuraš ga na tri načina koja ti predlažemo u nastavku

Zbog utjecaja koronakrize mnogi dizajneri okrenuli su se bezvremenskom pristupu u dizajnu, kreirajući odjeću koja izlazi izvan okvira sezonskih trendova pa smo proteklih sezona svjedoci nekoliko modnih klasika koje uvijek iznova ističemo kao pametnu investiciju. Odličan primjer toga su udobne trenirke i hlače od pletiva, topli kardigani i puffer jakne, ali i bezvremenski sakoi koji su primjer vječne poslovne elegancije i nepogrešive klasike.

Pojedini odjevni komadi poput bijele košulje, male crne haljine i sakoa oduvijek su slovili za pametnu modnu investiciju, stoga nas ne iznenađuje kada čujemo da modni stručnjaci ženama i muškarcima sugeriraju da u svoje ormare pospreme jedan ili dva kvalitetna sakoa koji pristaje uz sve što nam padne na pamet i u trenu podiže odjevnu kombinaciju. Osim toga, ove sezone bit će popularni sakoi ravnog kroja pa eto još jednog razloga da svoju garderobu osvježiš novim sakoom.

Your browser doesn’t support HTML5 video

Baciš li pogled na police popularnih high street trgovina, primijetit ćeš da je ponuda sve raznovrsnija, a mi smo u s.Oliveru pronašli nekoliko zaista kvalitetnih modela. Nova s.Oliver Black Label kolekcija oduševila nas je svojom ponudom sakoa, ali i drugih odjevnih komada, kao stvorenih za blagdansku sezonu proslava. Ako nemaš ideju kako nositi sakoe, imamo odgovor i na to. U nastavku ti donosimo tri načina kako iskombinirati sako za posao ili posebne prigode.

Crveni sako + crvene hlače = chic odijelo

Klasično crno odijelo zamijeni crvenim i zablistaj na idućem poslovnom sastanku ili božićnom domjenku. Žena odjevena u crveno je ljepša i senzualnija jer ova nijansa pozitivno djeluje na naše emocije i emocije ljudi kojima smo okruženi. Crveno odijelo ili kaput u crvenoj boji prava su kombinacija za odvažne, no i oni sramežljivi mogu začiniti svoj stajling pomoću crvenih detalja - cipela, torbice, kape ili bluze.

Crni sako + satenska slip haljina

Nova s.Oliver Black Label kolekcija savršena je kombinacija ponoćno plave u kombinaciji s čipkom, divljom crvenom, klasičnom crnom i neizostavnim šljokicama. Svatko može pronaći svoj stil. Nama se svidjela kombinacija plave midi haljine od satena s detaljem crne čipke na dekolteu, koja odlično izgleda u kombinaciji s klasičnim crnim sakoom. Ukoliko ne voliš nositi dekoltirane haljine, ispod uvijek možeš odjenuti bijelu košulju i na taj način stajlingu dati dozu poslovnog stila. Neka zabave počnu...

Crno odijelo + šljokičasta bluza

Malo sjaja, dašak prekrasnog svjetlucanja i velika pažnja posvećena detaljima najbolja su kombinacija za senzualne i glamurozne proslave. Najbolji način da začiniš svoj stajling i pritom zablistaš punim sjajem je pomoću jedne ovakve svjetlucave s.Oliver bluze. Izgledat će odlično ispod crnog odijela, no možeš je iskoristiti i na sto drugih načina - u kombinaciji s plisiranom suknjom midi kroja, kožnom minicom ili trapericama.

Cijelu s.Oliver Black Label kolekciju pogledaj ovdje.

Posjeti Miss7.24sata.hr