Modni duo Klisab otvorio je vrata svog prvog dućana u centru Zagreba. Tko je sve bio tamo?

John Pavlish Klisab novi dućan
Vidi originalni članak
  • U samom centru Zagreba, na adresi Obrtnički prolaz, Masarykova 18, održano je otvorenje prvog KLISAB dućana koji će u ponudi imati i bestselere brenda, kao i ograničena izdanja unikatnih komada
  • Dizajneri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić vjeruju da će zahvaljujući novootvorenoj lokaciji klijenti brenda imati jednostavniji pristup KLISAB ponudi, koja će biti i proširena
  • Nesvakidašnje uređen KLISAB dućan zamišljen je ne samo kao mjesto za kupovinu, nego i kao ekstenzija bliske komunikacije koju dizajneri sa svojim klijentima njeguju od samih početaka

Hrvatski modni brend KLISAB, iza kojeg stoje dizajneri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić otvorili su prvi dućan ovog brenda, u kojem će svi ljubitelji ovog brenda od sad imati jednostavniji pristup proširenoj KLISAB ponudi. 

Osim komada iz najnovijih kolekcija, poseban koncept dućana, koji je zamišljen ne samo kao mjesto za kupovinu, već i ostvarivanje i nadograđivanje bliske komunikacije između dizajnera i klijenata, u trajnoj ponudi će imati i najprodavanije modele iz ranijih kolekcija, kao i unikatne modele te nove modele u limitiranim izdanjima.

Dojmljivi interijer nove KLISAB trgovine

Upečatljivi interijer dućana savršeno nadopunjuje i interpretira modnu estetiku samog brenda, a interijer je u suradnji s dizajnerima oblikovao stalni suradnik brenda, producent Nikola Beban. 

Efektna plava nijansa krasi zidove trgovine i pruža svojevrsno iskustvo terapije bojama, a preostali elementi u interijeru djelo su lokalnih umjetnika i dizajnera te ručni radovi.

Centralni pult rad je akademskog kipara Maka Melchera, a keramiku, poput skulpturalne vaze, potpisuje Mirjana Pjevac iz FORMA studija. Stalci za odjeću ručni su rad bravara Enesa Karamehmedovića, dok je ormar rad Stjepana Čanađije. Posebna zanimljivost je da Čanađiji ovo nije prvi angažman na realizaciji modnih dućana, budući da je njegovim radovima opremljeno više od 30 lokacija trgovina britanskog brenda Burberry.

Interijer KLISAB dućana krasi njegov ormar minimalističkog dizajna s otvorenim policama presvučen toplom bojom drva hrasta, koja se savršeno uklopila s izloženim kreacijama u dućanu. Kao završni element, prostor iznad centralnog pulta krasi sezonski vizual brenda izrađen u formi oversized fotografije.

Dojmljiv interijer nove trgovine savršeno se spojio s estetikom brenda, a ova će kombinacija vjerujemo oduševiti sve posjetitelje novog KLISAB dućana.

Druženju povodom otvorenja su prisustvovali bliski prijatelji i suradnici brenda, među kojima su Ivana Paradžiković, Nika Turković, Mia i Mak Melcher, Tina Walme, Lidija Lešić, Ivana Vukušić, Gracija Filipović i brojni drugi.

Moda Voluminozni model kaputa koji naglašava struk vole i naši dizajneri, izdvajamo predivne modele

Posjeti Miss7.24sata.hr