Mlade, urbane i zgodne – djevojke sa špice odlično nose popularne modne trendove

Bruno Fantulin/PIXSELL Mlade, urbane i zgodne prolaznice sa zagrebačke špice
Vidi originalni članak
  • Da se zimi možeš odjenuti toplo i istovremeno stylish dokazuju ove zgodne djevojke na zagrebačkoj špici
  • Svaka u „svom stilu“, savršeno su se nadopunile outfitima 
  • U modnim kombinacijama spojile su klasične s trendi odjevnim komadima

Moda na zagrebačkim ulicama nikad ne razočara trendi, urbanim izdanjima. Tako su nam pažnju privukle i ove tri savršeno sređene prijateljice u šetnji centrom Zagreba. U svoje modne kombinacije odlično su uklopile sve odjevne komade. Uz neizostavan dodatak sunčanih naočala na dan obasjan suncem, pobrinule su se i da im bude toplo, u trendi crno-zelenoj jakni, kratkoj sivoj bundici i smeđem kaputu.

Osim klasičnih komada poput vojničkih hlača ili crne dolčevite, koji su uvijek u modi, djevojke odlično nose i trendi glomazne čizme, za koje su se i to u crnoj boji odlučile dvije u ovom stylish društvu.

Prva djevojka kombinirala je raskošnu sivu bundicu s vojničkim hlačama u maslinasto zelenoj boji i svoj outfit zaokružila malom bež torbicom i crnim čizmama. Druga se odlučila za svjetliju kombinaciju i odabrala odjevne predmete u bijeloj i smeđoj boji. Pleteni komplet hlača i pulovera u bijeloj boji odlično su se slagali sa smeđim kaputom zanimljivih revera i smeđim tenisicama.

Treća djevojka iz ovog modno osviještenog trija odlučila se za gotovo monokromatski crni outfit, uz kožne hlače i dolčevitu, koji je „razbila“ zanimljivom jaknom u crno-zelenim nijansama s uzorkom. 

Koji je tvoj najdraži outfit od ova tri?
 

Posjeti Miss7.24sata.hr