miss7 slavi žensko prijateljstvo: Upoznale se preko bivših dečkiju i nisu se voljele, a sada su najbolje prijateljice

Foto: Sara Gomez Dubois
Vidi originalni članak
  • U projektu 'Moja najbolja' miss7 predstavlja priče o ženskom prijateljstvu
  • Pozivamo najbolje prijateljice u shopping kako bi jedna drugoj izabrale outfite 
  • U sklopu shoppinga otkrivaju nam tajnu svog jakog prijateljstva

Koga zoveš kada ti je teško, ali i kada imaš neku dobru vijest? Naravno, svoju najbolju prijateljicu. Snaga ženskog prijateljstva jača je od svih problema, prekida, otkaza i nevolja - one su uvijek tu kada nam treba rame za plakanje, ali i netko s kim možemo nazdraviti svojim uspjesima. Zato smo odlučili proslaviti žensko prijateljstvo na najbolji mogući način: odlaskom u shopping.

Pozvali smo najbolje prijateljice da se prijave putem nagradnog natječaja i odabrali tri para žena koje imaju zanimljivu priču o prijateljstvu. Prve su nam na modni photo shooting u S. Oliver trgovinu došle Martina i Tina iz Varaždina, vesele prijateljice u 30-ima koje su jedva dočekale priliku da uzmu slobodan dan samo za sebe.

'Nismo se družile nasamo već jako dugo, otkad sam ja rodila, i ovo nam je savršena prilika da se vidimo i podružimo na jedan cijeli dan.' - priznala nam je Martina, psihologinja u Učeničkom domu u Varaždinu. Cure su jedva dočekale izabrati i isprobati outfite, a nakon razgledavanja raznih opcija odlučile su se za business ženstveni look u kombinacijama koje su međusobno usklađene.

'Inače ne nosimo ovako elegantne kombinacije, ja radim u obiteljskoj firmi pa sam na poslu uvijek casual, ali mi treba neki ovakav outfit kada idem na poslovne evente.' - priznala nam je Tina koja je blistala u lepršavoj haljini boje ciklame koju je svezala remenom u struku. Martina je odabrala hlače na crtu iste boje, a uz to iskombinirala ženstvenu bijelu košulju i klasični sivi sako. Na kombinacije su dodale i kapute u usklađenim nijansama te klasične crne salonke i spremno pozirale.

Priča o njihovom prijateljstvu svidjela nam se jer je prilično neobična: upoznale su se preko bivših dečkiju i priznaju da se u početku nisu baš voljele. Međutim, nakon što su s tim dečkima prekinule, počele su se družiti i postale najbolje prijateljice, a Martina je Tini i vjenčana kuma.

'Imamo toliko lijepih zajedničkih trenutaka da je teško odabrati najljepše, ali to bi vjerojatno bilo Tinino vjenčanje gdje sam joj bila kuma, a i činjenica da kad sam bila trudna Martina je svima išla ushićeno govoriti: 'Martina je trudna, Martina je trudna!' i da je sve proživljavala sa mnom.' - ispričala nam je Martina, a Tina dodala: 'Martina je najbolja prijateljica koju si netko može zamisliti, podrška mi je u svemu - znam da se na nju uvijek mogu osloniti.'

Nakon emotivne priče o prijateljstvu, cure su za završetak lijepo provedenog zajedničkog druženja isprobale još jednu casual kombinaciju za odlazak na kavu, začinjenu s malo kože. Tina je odabrala crnu kožnu košulju koju je iskombinirala na crne trapez traperice, a Martina kožne hlače s jarko narančastim puloverom. Martina je priznala da su u ovim outfitima malo izašle iz svoje zone komfora: 'Inače nikad ne nosim kožu, ali ove hlače su ful udobne', a Tina nadodala kako sada napokon imaju dobre zajedničke fotke: 'Nikad se ne stignemo zajedno fotkati, ovo će nam sada biti odlične uspomene.'

Prati i dalje naše priče o ženskom prijateljstvu na miss7, a sve outfite iz članka možeš pronaći u S. Oliver trgovinama i webshopu.

 

 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr