miss7 bira: Nove mini torbice u koje ćeš se zaljubiti

Promo
U naše omiljene high-street dućane i online shopove stigla je nova runda torbica za ljetne (ali i jesenske!) dane, a mi smo izabrali neke od najljepših
Vidi originalni članak

Kad je riječ o torbicama, nikada ih ne možemo imati previše. Svaka ima svoje posebno mjesto u našim srcima i ormarima, a upravo zbog njih najčešće vidimo minus na računu krajem mjeseca. Iako još uvijek traju sezonska sniženja i stigneš uhvatiti super komade po povoljnijim cijenama, polako su počele stizati i jesenske kolekcije pune novih, fora modela torbi za sljedeću modnu sezonu. 

Kako nam ona new in rubrika i inače u životu zadaje najviše financijskih problema (jer budimo realne, treba li ti peta crna torbica u nizu?), naravno da su nam za oko zapeli noviteti koje ćemo ponosno nositi još dugo nakon završetka ljeta.

S torbicom u jarkoj boji ne možeš pogriješiti jer je idealna za ljetne kombinacije, ali i u ostalim sezonama može poslužiti kao dodatak koji će svaki jednobojni outfit odmah začiniti.

S lijeva na desno: Zara (350 kuna), H&M (25 eura), Bershka (150 kuna)

Ako su ti crvene i roze ipak malo previše, plava boja može biti dobra opcija za ovaj modni dodatak jer ćeš je nositi i koristiti još dugo nakon završetka ljetne sezone. 

S lijeva na desno: Zara (200 kuna), Zara (550 kuna), Mango (250 kuna)

Naravno, klasičnu mini crnu torbicu ne moramo ni spomenuti, zar ne? A osim modela na lancu, ove su godine jako popularni i metalni detalji poput ručkica. 

S lijeva na desno: Mango (200 kuna), Bershka (170 kuna), Zara (200 kuna)

Neutralni tonovi su tonovi koje ćeš nositi cijele sezone i uklapaju se u gotovo svaku kombinaciju koju imaš na umu.

S lijeva na desno: Zara (300 kuna), H&M gore (25 eura) i H&M dolje (40 eura), Mango (200 kuna)

Još jedan veliki ovosezonski trend su cvjetni printevi na torbicama, a model na lancu je favorit svakog ženskog ormara.

S lijeva na desno: Stradivarius (140 kuna), Bershka (150 kuna), Mango (250 kuna)

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta? 

Posjeti Miss7.24sata.hr