Mislili smo da više ne može, ali Maja Šuput nas je opet iznenadila outfitom

Instagram/Jenlyn Rodriguez
Vidi originalni članak
  • Poznata pjevačica Maja Šuput poznata je po svojem hrabrom modnom odabiru
  • I ovog puta nas je iznenadila pomalo neobičnim outfitom za ljeto
  • Prijatelj i stilist Marko Grubnić za Maju je ovog puta odabrao čupavu prljavo rozu haljinu i visoke bijele čizme

Dok su mnogi neradne dane spojili u produženi vikend, drugi rade, a takva je situacija i kod popularne pjevačice Maje Šuput (39). Na svom Instagram profilu, Maja je objavila kako je počelo snimanje nove sezone popularnog televizijskog showa 'Supertalent' u kojem i ovog puta ima ulogu članice žirija. No, ono što nam je posebno zapelo za oko bio je vrlo zanimljiv outfit za kojeg je i ovog puta bio zadužen Majin prijatelj i stilist Marko Grubnić. 

City Center one Haljina koja laska svakoj figuri i svakoj dobi - evo kako je nositi ovo ljeto

Naime, Maja je odjenula kratku haljinu prljavo roze boje od čupavog materijala koja je oko struka imala široki bijeli remen. Remen je bio usklađen s bijelim čizmama iznad koljena dizajnera Alexandrea Vauthiera čija je cijena 1054 eura, to jest oko 7800 kuna. Cijeli stajling je zaokružila crnom prozirnom Hermes Kelly torbicom. 
 

Komentari na društvenim mrežama bili su razni, od onih kojima je ovaj outfit genijalan do onih kojima se nikako nije svidio. Neki su čak komentirali kako haljina izgleda poput kupaonskog tepiha, dok je jedna Majina pratiteljica rekla da izgleda poput pjevačice Ariane Grande. Što god mi mislili, moramo čestitati Maji na još jednom hrabrom outfitu koji zaista odlično nosi. 

Posjeti Miss7.24sata.hr