Miranu Kurspahiću izvrsno pristaje plava boja

Igor Kralj/PIXSELL
U srijedu u Zagrebu je održana svečana premijera filma „Zero Dark Thirty“, a kako to uvijek biva, veliki broj poznatih filmoljubaca nije propustilo novi hit film. Jedan od prvih gledatelja bio je i glumac i redatelj Miran Kurspahić.
Vidi originalni članak

Ljubitelj upečatljivih muškim kombinacija i ovaj put je svojim styling mamio poglede. Jedan od najčešćih muškaraca na listama najbolje odjevenih Hrvata, poznati je ljubitelj dandy stila. Okosnicu njegovoj stila čine retro komadi koje Miran vješto kombinira i nikad ne djeluje umjetno i pretjerano. On pomno dozira i spaja odabrane komade u dandy priču koja na njemu djeluje uistinu prirodno.

I za premijeru filma ostao je dosljedan svoj stilu. Odlučio se za plavu kombinaciju u kojoj prevladavaju čak tri nijanse – unatoč tomu styling djeluje smireno i usklađeno. Uske svijetloplave hlače Miran je kombinirao uz nešto tamniju dolčevitu i izvrstan kaput od plavog baršuna s military detaljima. Kombinaciju je osvježio uz smeđe čizme. Naravno centimetri i centimetri snijega ostavljaju malo stilskih opcija kad je obuća u pitanju, no ipak ove čizme i nisu najsretniji odabir. Uz ovako dobar styling rado bismo vidjeli smeđe cipele.

Premijeru su posjetili i druga poznata lica hrvatske javne scene. U galeriji pogledajte tko je još pogledao „Zero Dark Thiry“...

Posjeti Miss7.24sata.hr