Miran Kurspahić za Tomislava Bahorića

Muška moda s dizajnerom Tomislavom Bahorićem dobila je jednu novu dimenziju, gdje njegov odmaknut modni senzibilitet donosi novog i suvremenog muškarca. Preispitivanjem forme i geometrijskom igrom stvara mušku kolekciju neopterećenu modnim pravilima. Slijedeći svoj instinkt i vizije, Tomislav uistinu predstavlja muškarca novog doba i novo lice mračne estetike.
Vidi originalni članak

Kreativni asketski svijet pročišćenih formi, ravnih linija tek je ponegdje razbijen gotovo nevidljivim, ručno našivenim printevima staraca koji šalju snažnu modnu poruku. Prisutna je crna boja kao baza za istraživanje u avangardnom smislu te komadi snažnog rukopisa koji ujedno spajaju visoki pret-a-porter s funkcionalnim street wearom.

Muška kolekcija jasno šalje avangardnu poruku, u vremenu kad zapravo ne postoji granica kod nošenja pojedinih komada. Na vunenim polutransparentnim majicama prisutna je asimetrija, printevi te aplikacije od kože i sve navedeno spaja se u snažnu zimsku priču, koja jasnim konceptom razmišljanja oslikava unutarnji stav Spirit  by T.B.

Glavnu ulogu u ovoj modnoj priči zaigrao je glumac i redatelj Miran Kurspahić. Revija Tomislav Bahorić na rasporedu je u nedjelju, 7.listopada 2012. u 20.00sati

U galeriji detaljnije pogledajte novu kolekciju...

Posjeti Miss7.24sata.hr