Minimalistička kolekcija Victorije Beckham

Guliver Image/Getty Images
Iako su mnogi sumnjali u dizajnerski talent Victorije Beckham, u posljednjih pet godina etablirala se kao jedna od omiljenih dizajnerica među ženama. Nosivi komadi osnova su i nove crno-bijele kolekcije za jesen/zimu 2014. prikazane 9. veljače na New York Fashion Weeku.
Vidi originalni članak

Ako se itko do ove sezone pitao je li Victoria Beckham uistinu dobra dizajnerica, nakon kolekcije za jesen/zimu 2014. više neće imati dvojbi. Britanska dizajnerica koju obožavaju  Kate Winslet, Jennifer Lopez i Eva Longoria još jednom je napravila liniju koja će oduševiti poslovne žene diljem svijeta.

Silueta je ovoga puta izdužena, a krojevi oštri  s ženstvenim detaljima u vidu pokojeg volana i te lanca umjesto kopčanja. Haljine koje naglašavaju žensku siluetu proslavile su ovu dizajnericu, no i ovoga puta Beckham se odlučila figuru staviti u drugi plan, dok je naglasak na plise oblikovanju tkanine, fluidnim linijama, midi duljini i zatvorenom izrezu oko vrata.

Dizajnerica je istaknula kako je stvarajući ovu kolekciju razmišljala u tri dimenzije, a to se posebno vidi u oblikovanju kaputa koji su izrazito moderni, ali istovremeno klasični, barem sprijeda, dok straga kriju ukrase od šifona koji su sve samo ne očekivani.

Nakon ove kolekcije jasno je zašto Victoria Beckham izlaže u New Yorku, a ne u Londonu. Ona stilski pripada američkoj modnoj sceni prepunoj čistih linija, jednostavnih komada i vječnih klasika. Neki će reći kako je njena kolekcija, kao i newyorška moda, sasvim očekivana, ali dok god ova dizajnerica ima vjerne sljedbenice koje obožavaju njene komade, njen stil se neće mijenjati.

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr