Minijaturni svjetovi zarobljeni su u neobičnom prstenju

Secret Wood
Snijegom prekrivene planine, morske dubine, dvorci, vodopadi ili pak cvijeće skrivaju se u minijaturnim umjetničkim djelima u koja će se zaljubiti svaka ljubiteljica neobičnog nakita...
Vidi originalni članak

Minijaturni i čarobni svjetovi nalaze se na svakom drvenom prstenu koji nastaje u kanadskoj tvornici nakita 'Secret Wood'.

Svaki prsten iz ove fantastične kolekcije se ručno izrađuje prema željama kupaca te je u potpunosti unikatan. Izrađuju se od drveta nepravilne strukture koja dodatno doprinosi bajkovitoj atmosferi sićušnog prizora. Na kraju se dodaju pčelinji vosak i obojana smola kako bi se dobili što realističniji prikazi.

Snijegom prekrivene planine, morske dubine, dvorci, vodopadi ili pak cvijeće zauvijek su zarobljeni u ovim malim umjetničkim djelima.

Za izradu jednog prstena je potrebno pet do šest tjedana, a svaki prsten predstavlja jedinstven krajolik prema kojem dobiva i ime.

Cijena pojedinog primjerka variva između 90 i 180 dolara (oko 540 do 1000 kn), a mogu se naručiti putem službene stranice 'Secret Wood'.

Posjeti Miss7.24sata.hr