Mini suknje ne ostavljamo u ljetu, ovaj model se savršeno kombinira s tenisicama

Instagram @vlinda.sza Foto: Instagram @vlinda.sza, mini suknja i baloner
Vidi originalni članak

Iako je pred nama hladnija sezona, to ne znači da se moramo riješiti mini suknji. Naravno, kao i svake godine, s početkom rujna, postaje veoma popularna preppy ili moda školarki, inspirirana školskim uniformama, a sastoji se od mini plisiranih suknji, tenisica, širokih sportskih ili polo majica. Plisirane mini suknje su se istaknule kao najpopularniji komad, još i ljeti, kad je zavladao tenniscore i viđamo ih na sve više djevojaka. Mini suknje školskog stila brojne djevojke kombiniraju s širokim, oversized gornjim komadima i tako stvaraju kontrast između kratke, seksi odjeće i udobnog stila. Ipak, jedna stvar u svim modnim kombinacijama je stalna, a riječ je o tenisica. Donosimo 5 outfita, u kojima uz mini plisiranu suknju, tenisice imaju glavnu ulogu.

Mini suknja + tenisice + džemper preko košulje

Ženstveni gornji i donji dio odličan su kontrast tenisicama koje nisu elegantan komad. Košulja i mini suknja su odličan spoj, a džemper uvijek možeš prebaciti i preko ramena ako temperature narastu.

Mini suknja + tenisice + baloner

Mini suknja i košulja, u kombinaciji s tenisicama su jedan od najboljih spojeva. Za dodatak jesenske elegancije, jednostavno dodaj dugi baloner.

Mini suknja + tenisice + bluza s mašnicama

Bluza s mašnicama jedan je od najpopularnijih modela gornjih dijelova u posljednje vrijeme, a odlično izgleda s mini suknjom i tenisicama.

Mini suknja + tenisice + majica s ovratnikom

Mini suknja i tenisice će uz majicu s ovratnik postati ultimativni "školarka" izgled. Ova kombinacija je spoj udobnog i ženstvenog i jako nam se sviđa.

Mini suknja + tenisice + kardigan

Kardigani su veoma popularni u posljednje vrijeme, a uskoro stižu dani bez kojih nećemo izlaziti iz kuće. Ovo je po nama veoma šik kombinacija s kojom nema pogreške.

Moda Dugo nismo vidjeli tako zanimljivu suknju kao ovu koju nosi Olivera Orsić: savršena je za sve prigode!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr