Mija Kovačić vs. Ida Prester: dva osebujna stajlinga i dvije skrivene poveznice poznatih voditeljica

Zoe Sarlija/PIXSELL
Vidi originalni članak
  • Poznatu voditeljicu Miu Kovačić i glazbenicu Idu Prester zatekli smo prilikom snimanja priloga za novu zajedničku emisiju
  • Dok je Ida ostala vjerna svom eklektičnom stilu, Mia nas je iznenadila odabirom upečatljive trenirke s izraženim grafičkim printom
  • Spomenuta trenirka proizvod je brenda ulične mode Zla Zla čiji je vlasnik Idin suprug Ivan Peševski

Budno oko naše fotografkinje u središtu Zagreba ovoga je puta zapazilo poznata lica s malih ekrana - voditeljice Miu Kovačić i Idu Prester. Fotografije otkrivaju kako su dvije dame bila na radnom zadatku pa se tako Mia spremno latila i snimateljske kamere. Voditeljice su ujedinile snage te su preuzele palice zabavnog internetskog serijala 'Fakap' u kojem razotkrivaju nezgode slavnih Hrvata.

Ulična moda Sportski chic: pogledaj kako je ova prolaznica trenirku uparila sa ženstvenim modnim detaljima

Premda smo Miju Kovačić mahom navikli gledati u elegantnim izdanjima, ovoga puta se odlučila na upečatljivu casual kombinaciju sastavljenu od sportskog kompleta, ružičaste duge majice s kapuljačom i Reebok tenisica. Voditeljica je odabrala komade koje krasi izraženi print, a spoj nalik ovom smo rijetko imali priliku vidjeti na domaćim ulicama.

Sportski chic: pogledaj kako je ova prolaznica trenirku uparila sa ženstvenim modnim detaljima

Osebujni komplet produkt je brenda ulične mode Zla zla kojeg potpisuje Ivan Peševski, suprug njezine kolegice Ide Prester. Ona je na domaćoj sceni već duži niz godina hvaljena zbog svog eklektičnog stila u kojem nerijetko spaja nespojivo. Ni ovaj stajling nije bio iznimka pa smo tako imali priliku vidjeti kako to izgleda kada voditeljica spoji elegantne poslovne hlače visokog struka s majicom pripadajuće zelene boje, dugi bež kaput i sportsku Converse torbu.

Ulična moda Plastic fantastic! Smiona modna kombinacija poput ove doista se rijetko viđa na našim ulicama

"Ne razumijem te metamorfoze ličnosti radi prihvaćenosti i lajkova. Imam jedan lik i ne mogu se prilagoditi ni jednom trendu. Od prvog dana imam jasne stavove koji se ne sviđaju svima, ali su mi jako važni ", otkrila nam je svojedobno Ida, a njezin stav o životu i aktivističkom djelovanju vrlo lako bi se mogao preslikati i na njezin odnos prema modi. Našeg ekskluzivnog razgovora s njom možeš se prisjetiti ovdje.

Posjeti Miss7.24sata.hr