Mia Kovačić je prava moderna kraljica street stylea

Goran Čižmešija
Lijepa voditeljica Mia Kovačić postala je ikona urbanog i cool stila, a komade koji nosi najradije bi smo joj odmah ukrali
Vidi originalni članak

Ako do sada nismo bili sigurni kako je Mia Kovačić ultimativna kraljica urbanog street stylea i jedinstvenog gradskog stila - sada znamo sa sigurnošću! Lijepa Mia još se jednom pridružila Replayevom timu i zablistala u njihovim aktualnim komadima koji odišu modernim i urbanim street styleom.

Ovim impresivnim fotografijama, Mia nas je još jednom podsjetila na sve statement jesenske komade u koje se isplati uložiti ove jeseni. Komadi ukrašeni krznom u boji, zanimljivi animal print, kvalitetna koža i cvjetni uzorci samo su neki od trendova koje obožavamo, želimo i stalno nosimo.

Impresivne fotografije snimljene su na krovu moderne poslovne zgrade Grand Centar Zagreba jedinstvenog dizajna i visoke kvalitete u poslovnoj zoni grada Zagreba, idealnoj lokaciji za kreiranje posebne i inspirirajuće modne priče. 

Jesen i zima su poznate kao sezone idealnog vremena za modnu odvažnost, buntovan duh i snagu koja se može pokazati kroz styling. Ove sezone trik je u savršenom spajanju avangardnih komada s aktualnim detaljima stvarajući tako impresivne kombinacije koje će poželjeti svi trendseteri.

Mia je kroz urbane Replay komade iskazala svoju buntovnu, ali i elegantnu stranu tvoreći neodoljive outfite za dnevne i večernje prigode.

Posjeti Miss7.24sata.hr