Među najnovijim komadima iz s. Olivera pronašle smo i ovaj super model bluze

s.Oliver Foto: s.Oliver, bluza dugih rukava s lađa izrezom
Vidi originalni članak
  • Jednostavna bluza šireg kroja minimalistički je odjevni komad koji možemo uklopiti u razne outfite
  • U novoj s. Oliver kolekciji nalazi se i jedan takav model bluze, koja dolazi u tri opcije boja
  • Bluza od udobnog popelina ima elegantan lađa izrez, kao i šire rukave

S. Oliver u svojoj novoj kolekciji u pripremi za proljeće već nudi mnoštvo odličnih odjevnih predmeta, od laganijih jakni, chic odijela, praktičnih topova i ženstvenih haljina do modela jednostavnih bluza koje izgledaju dobro i u poslovnim i u ležernijim outfitima. 

Bluza od popelina s lađa izrezom i dugim puf rukavima te šireg kroja dužeg na leđima dolazi u tri neutralne i svijetle opcije boja, bijeloj, svijetloplavoj te bijeloj s tankim tamnosivim prugicama, klasičnim uzorkom s kojim nikad ne možemo pogriješiti. 

Moda Brend Ganni nose i naše zvijezde i influencerice: 16 H&M bluza koje su 'skinule' estetiku danskog brenda

Pamučna bluza čija je cijena online i u s. Oliver trgovinama 69,99 eura ima i detalj nabora na rukavima te šav s bočnim prorezom. 
Jednostavnost kroja i prilagodljivost boja modela ove bluze omogućuje kombiniranje s različitim odjevnim predmetima, od midi i maksi suknja od trapera ili olovka kroja, do nošenja ove bluze ispod sakoa te uz hlače od odijela, umjesto klasične strukirane košulje.

Također će odlično izgledati i u kombinaciji s trapericama zvonolikih ili širih nogavica, čime ćemo stvoriti provjereno stylish dnevnu kombinaciju, idealnu za proljetne dane!

Moda Slatka košulja s mašnicama iz Reserveda razlog je više zašto se veselimo proljeću

Posjeti Miss7.24sata.hr