Massimo Dutti ima prekrasno odijelo od pliša, jesenska je verzija popularnog pidžama odijela

Instagram @massimodutti
Vidi originalni članak
  • Massimo Dutti ponovno nas je oduševio ponudom odijela za jesen, a jedan model nam je zapeo za oko
  • Sjećaš se pidžama odijela koje smo nosili cijelo proljeće i ljeto? Krojem veoma slično Massimo Dutti odijelo dolazi u toplijoj varijanti od pliša
  •  Zelena boja koja ima srebrnu podlogu, meki material i sako u pidžama stilu su nas osvojili na prvi pogled. Ovo odijelo nosimo i na posao, ali i na ručak s curama
  • Pročitaj više: Džemperi od kašmira uvijek su dobro ulaganje, a ovih 12 modela rado bismo imali u ormaru

Pidžama odijela tijekom proljeća i ljeta bila su apsolutno posvuda, a nama nije trebalo mnogo da zavolimo ovaj trend. Ležeran izgled uz dozu ženstvenosti, udobnost uz skupocjen izgled, te kombinacija spremna u trenu samo su neke od prednosti zbog kojih smo birali ovakve komade. Jesenska sezona neće biti ništa drugačija ako je vjerovati ponudi koju ima Massimo Dutti. U novoj kolekciji na web trgovini brenda pronašli smo odijelo u zelenoj boji s laganom srebrnom podlogom u plišanom materijalu iz kojeg se ne planiramo skidati tijekom jeseni. 

Moda Pleteni, kukičani od antilopa… Ovi će prsluci vladati u narednoj sezoni, a Massimo Dutti ima odlične primjerke

Sako odijela podsjeća nas na gornji dio pidžame, kopča se na četiri velika gumba skroz do vrata. Ima veliku kragnu koja je karakteristična za takvu vrstu pidžama te dva džepa sa svake strane. Ipak, uz sve detalje i plišana tkanina itekako ovaj komad čini veoma pidžamastim. Massimo Dutti sako je kratak te možda neće grijati bubrege, ali ako ga spojiš s odgovarajućim hlača visokog struka nemaš straha od hladnoće. Sako će izgledati odlično i uz traperice od tamnog jeansa, naročito u skinny modelu koji je veoma popularan ove jeseni. Cijena Massimo Dutti sakoa je 149 eura.

Massimo Dutti poznat je po odličnim modelima hlača od odijela, koje su često širokog kroja, ali u isto vrijeme su uske u struku pa izgledaju ženstvenije, a upravo takve su i ove. Hlače su ravnih i širokih nogavica, a iako se odlično slažu uz sako i čine fora jesenski pidžama look, možemo ih zamisliti i uz oversized džempere. Plišani materijal ove hlače čini komadom koji ćemo birati kada nam je udobnost na prvom mjestu, ali u isto vrijeme želimo biti elegantnije odjevene. Cijena hlača je 89,90 eura.

Massimo Dutti pidžamasto odijelo od pliša je lagano za kombiniranje jer će uz čizme na visoku petu postati elegantna kombinacija za posao, uz Uggsice udobna kombinacija za jutarnju kavu u kvartu, a uz tenisice stylish izgled za ručak s prijateljicama. Na tebi je samo da ga dodaš u košaricu i poigraš se s modnim dodatcima. 

Moda Massimo Dutti ima šaroliku ponudu džempera po posebnim cijenama. Pripremamo se za hladne dane

Posjeti Miss7.24sata.hr