Massimo Dutti ima najljepše komade od lana, ovih 10 sa sniženja ne želimo propustiti

Instagram @massimodutti
Vidi originalni članak
  • Massimo Dutti je jedna od trgovina čijem sniženju smo se najviše veselili jer osim što ima predivnu odjeću, i cijene su im cijene više od ostalih Inditex brendova
  • Poznati po elegantnim, ženstvenim i vječnim komadima na kojima se na prvi pogled vidi da su kvalitetniji, Massimo Dutti je mjesto na kojem sve što kupimo možemo nazvati pametnom kupnjom
  • U tijeku sniženja za oko su nam zapali komadi od lana, a Massimo Dutti i lan se ljube na poseban način
  • Pročitaj više: Stvarno originalan komplet suknje i topa od pletene kože ima Massimo Dutti!

Ljetna sniženja su u tijeku i ponuda u trgovinama je poprilično dobra. Sretni smo jer je prošlo ono vrijeme kada je na ljetnom sniženju bila najčešće zimska odjeća i ako smo bili ciljano u lovu na neki komad morali bismo ga čekati mjesecima. Sad je vrlo pristojna ponuda aktualnih ljetnih komada na popustu, a koliko god padamo na mini haljine, bermude i kupaće kostime, toliko u ormaru dobro dođu i profinjeni komadi u kojima možemo na posao za velikih vrućina.

Moda Obožavamo Zarin tajni sestrinski brend: ovih 15 komada djeluje baš, baš luksuzno

Upravo zato je Massimo Dutti jedno od naših omiljenih mjesta za kupnju. Njihova sniženja se kreću do 50%, a nismo mogli ne primijetiti da imaju veliku ponudu komada od lana. Lan je jedan od najugodnijih materijala koji možemo nositi u danima kada se temperature penju u visine i prelaze 30 stupnjeva, a to nam je veoma bitno prilikom odlaska na posao.

Massimo Dutti lanena odjeća je veoma elegantna, neki komadi su čak na granici sa svečanim te je idealna za dane kada se moramo urediti, a mozak nam govori da ne izlazimo iz rashlađene prostorije. Pogledali smo Massimo Dutti ponudu komada od lana na sniženju i odabrali 10 odjevnih predmeta koje bismo rado dodali u ormare.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr