Mango ima novi model plisirane suknje koja bi mogla naslijediti viralnu ljubičastu haljinu

Mango outlet Mango plisirana asimetrična suknja
Vidi originalni članak
  • Topliji proljetni dani donose nam i laganije i lepršavije outfite, a u Mangu smo pronašle suknju koja je idealan komad za takve kombinacije
  • Dizajnom nas je podsjetila na ljubičastu haljinu istog brenda koja je nedavno osvojila modne influencerice
  • Stylish satenska suknja lepršave je siluete i dolazi u predivnoj zagasitoj zeleno-žutoj nijansi

Nakon asimetrične plisirane haljine u vibrantnoj ljubičastoj boji, koja je osvojila društvene mreže, Mango već ima novog kandidata za omiljeni proljetni odjevni komad, a to je model suknje sličan popularnoj haljini.

Suknja je dio nove kolekcije koja je tek predstavljena, no ne sumnjamo kako će ubrzo pridobiti pažnju modnih trendseterica. Također, ljubičasta haljina trenutno je rasprodana, stoga je suknja u istom stilu idealna zamjena!

Jednako asimetrična i plisirana, suknja dolazi u zagasitoj zeleno-žutoj boji. Nabrani detalj s jedne strane čini siluetu suknje lepršavijom i savršenom za proljetne dane.

Moda Mango ima preslatke sakoe od tvida: 10 najljepših komada za proljeće sa stilom

Midi dužina omogućava stiliziranje i uklapanja ovog komada u svečane, ali i svakodnevne kombinacije. Možemo ju nositi uz jednostavan bijeli top, baš kako je stilizirana na Mango stranici te uz sako ili traper jaknu, dok će svečanije izgledati uz satensku košulju u istoj nijansi ili cvjetnog uzorka. 

Na mango.com suknja je dostupna po cijeni od 49,99 eura. 

Moda Mangova "osvetnička haljina" zapalila je društvene mreže. Ovo je onaj jedan model kojeg svi žele

Posjeti Miss7.24sata.hr