Malo tko se nije okretao za ovim dvjema "kaubojkama" na zagrebačkoj špici

Bruno Fantulin/PIXSELL Prolaznica je plijenila pozornost u centru Zagreba
Vidi originalni članak
  • Baš kad da smo ‘naručile’ vrijeme s kojim bismo rado ispratile ljeto i ušle u hladnu zimu - sunčani dani nam baš prijaju!
  • Ugodno vrijeme u centru metropole motiviralo je i prolaznice da pokažu svoj smisao za modne kombinacije u punom sjaju
  • Dvije djevojke urbanog kaubojskog stila sasvim su zaokupile pažnju Zagrepčana, a kada vidiš njihove vješto složene kombinacije bit će ti i jasno zašto

Lijepo jesensko vrijeme pruža nam posljednje prilike da pokažemo laskave komade iz našeg ormara prije nego što se uvučemo u tople jakne i kapute, zakopčamo se do grla i prekrijemo se dodacima koji će nas grijati. Dvije dame koje su prošetale suncem okupanim centrom Zagreba čini se izazvale su više pozornosti od drugih.

Moda Pepita uzorak popularniji je nego ikada, a lijepa brineta pokazuje kako ga dobro kombinirati

Obučene u svoje nadraže komade - jedna u kombinaciji s hlačama, a druga sa suknjom, dvije djevojke u metropolu donijele su dašak Divljeg Zapada u čemu su im pripomogli dodaci poput šešira i čizama (premda nije bila riječ ni o pravim kaubojskim šeširima niti o kaubojkama) koje su vješto iskombinirale na outfit. 

Nipošto neprimijećeno nisu mogle proći lijepa brineta koja se odlučila za crno kožno izdanje - hlače visokog struka na koje je iskombinirala visoke čizme te košulju s naglašenim rukavima. Skrivajući pogled iza tamnih naočala, vlasnica psa styling je zaokružila crnim šeširom, a u kaubojskom stilu zakopčala je i remen s upečatljivom okruglom kopčom

Kate Middleton i Nina Badrić nose vrući modni trend koji će nas pratiti ove zime

Društvo koje je pravila plavuša koja je na crni kaput koji dizajnom podsjeća na sako i crne čizme s naborima kombinirala kratku haljinicu zemljane boje dok je zato i njezin šešir bio u istoj nijansi. Od sunca se također zaštitila tamnim naočalama. 

Dvije prolaznice i više nego uvjerljivo pokazale su kako se i akromatskim bojama poput crne ili nježnim neutralnim zemljanim nijansama može stvoriti kombinacija koja će svojom dinamikom zaintrigirati prolaznike.

Sigurno da je crna boja koja u modi uvijek simbolizira eleganciju i senzualnost pridonijela privlačnom izgledu Zagrepčankama, ali ne možemo se ne oteti dojmu da ja za ovaj seksepilan styling nije zaslužan i njihov izvrstan osjećaj za modu. A što se šešira tiče, izgleda da će se ove sezone itekako nositi. Naime, ove dvije dame nisu jedine koje smo u gradu primijetili sa šeširom velikog oboda. Zato smo zavitili u naše trgovine da vidimo što je u ponudi.

S lijeva na desno: Reserved (199,90kn); Zara (199,90kn); Reserved (199,90kn); H&M (187,50kn)

Posjeti Miss7.24sata.hr