Male, ali moćne! Mini okrugle naušnice su elegantan trend idealan za ljeto

Instagram@rosiehw
Vidi originalni članak
  • Mini naušnice koje obgrljuju uho pravi su ljetni hit
  • Najčešće dolaze u zlatnim i srebrnim opcijama i nosive su za svaku priliku
  • Osim jednostavnih modela, možeš birati i između debljih i tanjih opcija i ukrašenih briljantima

Male su, ali ni na koji način nisu inferiorne naspram svojih velikih sestara - naprotiv! Mini naušnice u obliku obruča jednako privlače pozornost bez kompleksa svoje veličine. Ove decentne naušnice poznate su i kao huggie hoops jer su tako smještene na uhu da imamo dojam kao da ga doslovno grle.

Najveća prednost ovih trendi okruglih mini naušnica jest što ne smetaju dok ih nosiš. Naime, nema neugodnosti da se u njih zaplete kosa, ne smetaju tijekom spavanja i odlične su za morske radosti i ronjenje s maskom. A osim što su praktične, ujedno su iznimno lijepe i elegantne.

Moda Pearlcore - trend koji označava veliki povratak bisera kao savršen ljetni dodatak!

S lijeva na desno: COS (220,00 kn), H&M (75,90 kn), Bottega Veneta (2110,00 kn)

Zahvaljujući svojoj veličini, najpopularniji modeli su oni koji odišu minimalizmom. Jednostavne i glatke u zlatnoj i srebrnoj opciji najsigurniji su odabir, ali ovi modeli su dostupni u širokom rasponu boja, ukrašene malim dijamantima ili dragim kamenjem, debele, široke, ultra tanke… Za svaki ukus ponešto! Jedino pravilo jest da su okrugle i male.

Naravno, mini okrugle naušnice najbolje dolaze do izražaja kada se stave u prvi plan i ne sakrivaju iza kose. Visoki rep je lijepo rješenje, ali možeš i jednostavno pramenove smjestiti iza ušiju – s obje strane ili samo s jedne strane. Također se sjajno nadopunjuju s nizovima tankih lančića na vratu, a dame koje imaju više rupica na uhu mogu bez problema složiti pravo malo umjetničko djelo s više istih naušnica u nizu. Jednostavno, decentno i cool!

Moda Ovih 5 modnih pogrešaka radimo gotovo uvijek tijekom ljetnih mjeseci

Posjeti Miss7.24sata.hr