Mala crna haljina Lejle Filipović

Borna Filić/Pixsell
Druga večer Cro A Portera održana je u četvrtak 24. listopada te je okupila ponovno brojna poznata lica. U šest održanih revija uživale su poznate dame, a najviše pozornosti izazvale su Lejla Filipović i Danijela Martinović.
Vidi originalni članak

Lejla Filipović zablistala je u kratkoj haljinici iz najnovije kolekcije modnog dvojca ELFS. Mala crna haljina ukrašena je čipkastim detaljima na rukavima i rubovima donjeg dijela, a struk je naglašen uz remen s natpisom brenda. Lejla je uz haljinu kombinirala crne lakirane peep-toe salonke čime je dodatno istaknula noge. Make up je također odlično prilagođen uz jače našminkane oči i usne te frizuru koja je zaokružila čitav look. Bivša misica je na odličan način pokazala kako i kratka haljina može izgledati elegantno i decentno.

U drugačijem damskom tonu zatekli smo pjevačicu Danijelu Martinović. Ona se odlučila za kreaciju brenda Arileo s kojim surađuje već dugi niz godina. Haljina koja je na stražnjoj strani u potpunosti crna, a s prednje bijela izvrsno je naglasila Danijelinu liniju tijela. Dužina do koljena i dugi rukavi dali su određenu dozu strogoće kombinaciji, dok su crni detalji na ovratniku i struku unijeli dozu elegancije. Crveni ruž i lak za nokte decentni su detalji, baš kao i salonke s visokom potpeticom. Izvrsna kombinacija primjerena ovakvom modnom zbivanju.

U galeriji detaljnije pogledajte tko je sve posjetio drugu večer Schwarzkopf Cro a Portera...

Posjeti Miss7.24sata.hr