Majica u kojoj baš svake grudi izgledaju veliko

YouTube Screenshot
Ova naizgled obična majica vizualno će povećati tvoje grudi i u trenu ti podići samopouzdanje - pogledaj u čemu je "kvaka"
Vidi originalni članak

Svaka nova sezona donosi nam brojne novitete u beauty i modnom svijetu od kojih se neki istaknu kao apsolutni trendovi. Kada su majice u pitanju, i ova jesen donijela nam je jedan od najpoželjnijih komada. Ne, nije riječ o skupocjenom dizajnerskom primjerku, Zari, Mangu ni drugim popularnim brendovim. Riječ je o običnoj bijeloj majici sa sivim kockicama s prednje strane koja se na prvi pogled ni po čemu ne razlikuje od ostalih majica s printom. No, što je onda tako posebno kod ovog naizgled običnog modela? 

Naime, spomenute kockice tvore "iskrivljeni" pravokutnik koji vizualno povećava grudi kada se gleda s prednje strane, što je izazvalo opće oduševljenje žena diljem svijeta koje što prije žele nabaviti svoj primjerak.  "Pa ljudi će se pitati zašto na svakoj fotki nosim istu majicu", "Ovo je fenomenalno otkriće" i "Želim ovo što prije", samo su neki od komentara oduševljenih žena. Međutim, morat ćemo te razočarati. Vizualno povećanje ne vrijedi i kada se okreneš bočno

Ova popularna 3D majica dostupna je na web stranici Teezily po cijeni od 23,95 eura ili 178 kuna, a predstavljena je uz vrlo zanimljiv opis: "Ne dozvoli da snovi budu samo snovi! Ako si umorna od nošenja push up grudnjaka koji stežu tvoje grudi, predstavljamo ti udobniju alternativu". Hoćeš li je i ti staviti na svoju listu želja?

Posjeti Miss7.24sata.hr