Ma nemoguće: Ova jakna iz H&M-a košta KOLIKO?!

H&M
Švedski modni gigant doista nas je šokirao nekim cijenama iz nove jesenske kolekcije...
Vidi originalni članak

Naviknuli smo da Premium Quality kolekcija H&M-a ima stvarno fantastične, kvalitetne komade s nešto višom cijenom, ali kad smo vidjeli ovu crnu kožnatu jaknu iz nove jesenske kolekcije, pojavili su nam se upitnici iznad glave.

Kratka biker jaknica s metalnim aplikacijama i cirkonima izrađena je od prave kože i zaista jest jedan od onih komada koji će ti dugo trajati i stalno ćeš mu se vraćati, ali jednostavno nismo naviknuli vidjeti cifru od 250 eura (što je više od 1800 kuna!) na etiketi nekog H&M-ovog komada.

H&M kožna jakna, 1850 kuna

Međutim, otkrili smo da postoji još nekoliko komada u ponudi H&M-a s jednako paprenom cijenom. Za 250 eura možeš kupiti i midi asimetričnu haljinu od šljokastog šifona, koja je dio Conscious Exclusive kolekcije. Zanimljivo je da je izrađena od recikliranog poliestera, dok su šljokice napravljene od reciklirane plastike. 

H&M haljina, 1850 kuna

Kožnate hlače, odnosno tajice, još su jedan skupi komad H&M-a, koji će te udariti po džepu. Rađene su od prave kože pa prema tome znaš da će biti skuplje, ali i trajati duže. Ako si fan kožnatih hlača i često ih nosiš, ovo je investicija koja bi ti se mogla isplatiti!

H&M kožne hlače, 1850 kuna

Posjeti Miss7.24sata.hr