Ma kakvo donje rublje: Korzet-remen hit je stilski dodatak!

Goran Čižmešija
Dok se nekada skrivao ispod odjeće, danas je izbio u prvi plan stvarajući zanimljive kontraste
Vidi originalni članak

Nekad su bili skriveno tajno modno oružje ispod odjeće, a danas, predlažu dizajneri, glavni su stilski dodatak za jesen/zimu 2016./2017. Korzet-remeni više nemaju razloga za skrivanje. I dalje su u ulozi isticanja figure, kao u nekim davnim vremenima, a moderno doba prepoznalo je i njihovu modnu vrijednost.

“Zanimljivo je vidjeti ovaj ženstveni, senzualni dodatak koji se nosi preko odjeće, a ne izgleda nimalno vulgarno ni nametljivo”, pohvalila ga je Anny Choi iz Vogueova marketinškog odjela. I to onog američkog, a svi dobro znamo da iza njega stoji “čelična modna dama” Anna Wintour. Izbor u dizajnerskim kolekcijama vrlo je šarolik. Od jednobojnih i manje upečatljivih (kao kod Fendija i Anne Sui), pa se doimaju kao da su prišiveni na odjeću, do pomalo avangardnih primjeraka za koje nećete znati jesu li kreirani samo za potrebe kolekcije ili se zapravo mogu nositi. Jedan takav predstavila je modna kuća Loewe.

Korzet-remen s resama. Hm, da, to je normalna reakcija čuđenja. Ali na maksi suknju i košulju savršeno se uklopio. Za dan kombinirajte nosivije varijante. Preko kaputa, na haljinu, pa i na traperice i majicu, ovo je dodatak koji će osvježiti jesensko sivilo.

hm.com, 600 kn

Zara, 249,90 kn

Zana Bayne, net-a-porter.com, 263 eura

Uterqüe, 950 kn

topshop.com, 268 kn

Mngo, 69,90 kn

Bershka, 49,90 kn

 

Posjeti Miss7.24sata.hr