Luna Valas i Damjan Leboš: par za kojim se okreću

John Pavlish
Kada ovo dvoje prođe ulicama grada, teško je ne zamjetiti ih. Oni su model couple u punom smislu te riječi, zaljubljenici u glazbu koji ulice Zagreba pretvaraju u modne piste Milana
Vidi originalni članak

Već su i šetali ulicama Milana. Posebno Luna koja je posljednje četiri godine češće bila u talijanskoj modnoj prijestolnici, nego u Zagrebu. Damjan pak voli reći kako je u modni svijet ušao slučajno, i to zahvaljujući Luni. Uz modeling prava ljubav mu je elektronska glazba koju rado pušta u underground klubovima. Atraktivna Luna zahvaljujući poslu modela postala je svjetska putnica, a klijenti s kojima je radila redom su zvučna imena. Tu su Gucci, Alexander McQueen, Patrizia Pepe, Valentin Yudashkin, Fausto Puglisi. Damjan je radio za Burberry i Cedrica Charliera, a snimio je i editorijal za talijanski Vogue.

„Iskreno, dosta mi je teško opisati moj stil jer je jako raznolik, ovisi o trenutku i raspoloženju. U mom ormaru prevladava definitivno crna boja, no može se naći dosta crvenih, narančastih i baby blue komada. Volim biti casual, u trapkama i kakvoj oversize vesti ali i pomalo edgy u koži od glave do pete... U posljednje me vrijeme jako privlači stil 90-ih stoga me se sve češće može vidjeti tako odjevenu“, počinje stilsku priču Luna.

Damjan ipak prije svega cijeni udobnost koja upotpunjuje njegovu osobnost, a kao i njegova djevojka, voli kombinirati crnu i narančastu boju. „U ormaru mi se može naći svašta, od trenirke, poderanih traperica, ispranih t-shirt-a do košulja cvjetnog uzorka i kožnih hlača,“

Ovaj model power couple velik dio garderobe nalaze u Zari, H&M-u, Bershki i Mangu. Luna u isto vrijeme prati alternativni dizajnere koji naginju hip-hop estetici, a to su „LaQuan Smith, Alexander Wang, Vetements, Namilia, Sami Miro Vintage i MISBHV.“ Nije joj problem zaviriti u vintage trgovine i mamine ormare kako bi pronašla zanimljiv komad. Tako je između ostalog i dobila najskuplji komad u svom ormaru. To je „mamina vintage Jean Paul Gaultier jaknica iz 1992.“. Damjan isto cijeni vintage komade, a „male ovalne naočale s Hrelića“ su njegov najjeftiniji ulov. A koji mu je najskuplji komad? „Gucci tenisice...“.

Za dan Luna najradije bira „mom fit traperice, oversize vestu, body otvorenih leđa ili kakav t-shirt te tenisice“, dok je za Damjana to crni jeans, također u kombinaciji s T-shirtom i tenisicama. Večernji look Luna voli upotpuniti lateks ili kožnim hlačama ili suknjom. Nosi ih uz košulju ili „neki top s cool dodacima poput korzeta i čizme iznad koljena na visoku petu.“
DJ Damjan će za večer odabrati majicu ili košulju ludog printa, te dodati neki zanimljiv nakit poput „masivnog prstena pečatnjaka“.

Ako se njih pita, ikona stila je Rihanna ( „jer često riskira“, kaže Luna Valas), Tupac je imao, a A$AP Rocky od današnjih rapera ima jako dobar stil, zaključuje Damjan.

Posjeti Miss7.24sata.hr