Luksuzna linija personaliziranih košulja

Hrvatski modni brend Croata predstavio je personaliziranu liniju košulja Croata Unum kao vrhunac muške elegancije i stila. Košulje vrhunske kvalitete i jedinstvenog dizajna izrađene po individualnim željama kupaca.
Vidi originalni članak

Osim najbogatijeg izbora kravata, od sada modni brend Croata nudi i jedinstvene košulje. Croata je po uzoru na mnoge svjetske brendove predstavila novu luksuznu liniju personaliziranih košulja Croata Unum koja kupcima omogućuje izradu košulja od najkvalitetnijih materijala, a njihova je posebnost u tome što svaki kupac sam kreira i slaže jedinstvenu košulju. Croata Unum - vrhunac muškog stila.

Personalizirane košulje krasi vrhunska izvedba šivanja sitnim šavom, dok se svi uzorci visokokvalitetne tkanine međusobno nadopunjuju i uklapaju u savršenu cjelinu. Uz dugmad od sedefa, ove košulje dobivaju poseban sjaj. Posebna pažnja posvećuje se odabiru tkanina namijenjene samo za ovu liniju košulja.

Luksuzni izbor elemenata košulje

Svaki dio košulje u potpunosti je personaliziran i skrojen prema individualnim željama kupaca. Moguće je izabrati više vrsta ovratnika i orukvica čija se ponuda konstantno nadopunjuje novim stiliziranim detaljima što daje poseban čar kreiranju njegove savršene košulje
Košulja se kroji u skladu s tjelesnim mjerama i željama kupca, a dovoljna je samo jedna proba kako bi idealno pristajala. Na kraju svoju košulju kupac potpisuje osobnim inicijalima.

Cijena košulja iznosi 1000 odnosno 1200 kuna ovisno o vrsti odabrane tkanine. Proces kreiranja personalizirane košulje odvija se u ugodnom ambijentu privatnog salona u zagrebačkom Oktogonu, uz stilske savjete stručnog prodajnog tima. 

Posjeti Miss7.24sata.hr