Nova Louis Vuitton torbica je manja i vrlo slatka sestrica poznatog modela Neverfull

Instagram
Vidi originalni članak
  • Louis Vuitton torbice vrlo su popularne, to je neosporno, pa tako i među Hrvaticama
  • No, ako tražiš model koji nije baš posvuda te još profinjeniji, ovo je torba za tebe
  • Modelu CarryAll MM tepaju da je mlađa sestra sveprisutne Neverfull torbice koja bi joj mogla ukrasti slavu

Nije pretjerano reći da je Louis Vuittonova torbica Neverfull jedna od najpopularnijih torbi na svijetu. Ove je godine Neverfull proslavila 15 godina postojanja (a da ju još žene nisu napunile?) i makar postoji mnogo kraće od legendarnih modela koji su na tržištu više desetljeća, poput torbica SpeedyAlma, jednako je omiljena kao ove dugoprugašice. Velik dio uspjeha pritom ima zahvaliti i tome što je vrlo lagana, a pritom u nju stane sve, od laptopa preko odjeće za vježbanje do još koječega. 

Neverfull je postala sinonim kuće, ali s velikom popularnošću rađa se i jedan nedostatak - odjednom je "ima svaka žena" i makar to bila ne znam kako fenomenalna torba, zaljubljenice u torbice krenut će u potragu za nečim novim. A izgleda da trenutačno ne treba tražiti dalje od CarryAll MM.

Za sve koji traže malo ženstveniju verziju Neverfulla, a opet prostranu otvorenu torbu i koja neće biti posvuda, CarryAll MM bi mogla biti ta torba. Nedavno lansirana, s prostranom unutrašnjosti CaryAll MM je odlična svakodnevna torba i dobra alternativa Neverfullu. Osim toga, poput starije sestre, u cijenu ima uključenu i malu torbicu s patentnim zatvaračem koja se može izvaditi i biti dobar izbor za večernji izlazak - lijep bonus!

Chic detalji poput kožne etikete sa zlatnim monogramom LV i traka kojim se zatvara kao mašnicom (postoji i magnetska kopča) čine ju još slađom. Ima jednu naramenicu, a veličina ove torbe je 39 x 30 x 15 cm, a maloprodajna cijena je 2270 eura na stranici Louis Vuittona.

Posjeti Miss7.24sata.hr