Ljubav na prvi pogled: pistom New York Fashion Weeka prošetale su i nove Pumice koje su - procvjetale

Instagram @collinastrada Foto: Instagram @collinastrada
Vidi originalni članak
  • Collina Strada tijekom prvog je dana New York Fashion Weeka predstavila kolekciju za proljeće/ljeto 2025.
  • Baš kao i uvijek kada je ovaj brend u pitanju, sve je bilo promišljeno do posljednjeg detalja, od same lokacije do kolekcije koja je izgledala kao iz najljepše (i vrlo stylish) vilinske bajke
  • Iako je kompletna kolekcija veoma prozračna, zelena, eterična i pomalo vilinska, već spomenuti PUMA modeli posebno su nas oduševili svojim ljupkim dizajnom

Govoreći o zavisti i nekim sretnijim idejama, uvijek volimo reći kako je trava zelenija u susjednom dvorištu, a vjerujemo da su mnogi dizajneri i sportski brendovi pomislili upravo to kada su svijet krenule obilaziti fotografije s New York Fashion Weeka na kojem teško da je bilo zelenije piste od one Colline Strade.

Brend je kolekciju za proljeće/ljeto 2025. prošetao po vrtu skrovitog groblja u East Villageu, a što se savršeno uklopilo u prezentaciju komada nadahnutih svijetom prirode među kojima su se našle i jedne od najljepših PUMA tenisica koje smo ikada vidjeli i koje su za ovu priliku procvjetale!

Moda Zbog neodoljive kombinacije trapera i čipke, Puma Palermo tenisice postale su naš favorit za jesen!

Baš kao i uvijek kada je ovaj brend u pitanju, sve je bilo promišljeno do posljednjeg detalja, od same lokacije i kolekcije koja je izgledala kao iz najljepše (i vrlo stylish) vilinske bajke do modela koji su usput predstavljajući najnovije komade pokosili travu, a među modelima se našla čak i Elizabeth Sweetheart, poznata i kao Green Lady of Brooklyn, koja je u Carroll Gardensu (dio Brooklyna, op.a.) pravi celebrity i koja je poznata po tome što nosi isključivo zelenu boju.

Kolekcija nazvana 'Touch Grass' inspirirana je istoimenim memeovima, a cilj joj je potaknuti ljude da izađu iz kuće i ponovno se povežu sa stvarnim svijetom i prirodom. Iako je kompletna kolekcija veoma prozračna, zelena, eterična i pomalo vilinska, već spomenuti PUMA modeli posebno su nas oduševili svojim ljupkim dizajnom. Mogli bismo ih podijeliti u dvije skupine - one ukrašene cvjetovima, koji su predstavljeni u nježnoj ružičastoj boji te razigranom kariranom uzorku, i one ukrašene volanima u ružičastoj i crnoj varijanti.

Prema zasad dostupnim fotografijama, nije nimalo lako odgonetnuti koji se PUMA model skriva ispod cvjetnog kišobrana, iako nam se prema određenim detaljima čini da bi to mogao biti model imena Mostro, no to je zapravo manje bitno. Ono što je puno bitnije su datum izlaska i cijena spomenutih modela, a što su informacije koje zaintrigirani svijet još uvijek nestrpljivo iščekuje. No, kada god stigle u prodaju i po kojoj god cijeni, uopće ne sumnjamo da će odletjeti s polica u rekordnom roku!

Moda Pisali smo kako će smeđe tenisice biti jesenski hit: naravno da adidas već ima najljepši mogući model

Posjeti Miss7.24sata.hr