Ljetni casual stil Olivie Palermo

Charles Guerin/Press Association/PIXSELL
Olivia Palermo prošetala je u srijedu 24. srpnja New Yorkom u društvu mame i dečka i plijenila poglede u jednostavnom, ali elegantnom opuštenom stylingu.
Vidi originalni članak

Olivia Palermo je poznata ljubiteljica mode i jedna od najbolje odjevenih žena svijeta, a ovoga puta odlučila se, za opušteno poslijepodne, kombinirati it komade i to na vlastiti, prepoznatljiv način. Kratke hlačice sa sitnim uzorkom uskladila je uz muški kroj košulje od svijetloplavog trapera, a svoj završni touch je dala uz zanimljiv remen kojim je naglasila struk.

Kosu je podignula u razbarušenu punđu i od detalja je odabrala jedino zlatni sat i veliki prsten, glomazne sunčane naočale, te crvenu torbu bez koje se više nigdje ne pojavljuje. Iako djeluje kao da je nasumično odabrala komade, njezin look se odlično nadopunjava s outfitom njezinog dečka koji je također odabrao košulju i muške bermude, ali u puno ležernijoj verziji.

Američka trendseterica  za svaku prigodu odabire trendi komade, ali je najviše volimo upravo u ovakvim street style kombinacijama. Opuštene kombinacije, ali uvijek istančanog ukusa i dobro promišljene prije nego ih stavi na sebe. 

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr