Ljeti se ipak ne moramo odreći traperica: Levi's ima super modele koji - hlade

Levi's Foto: Zalando/Levi's, Ribcage straigh ankle Performance Cool traperice (104,72 eura)
Vidi originalni članak
  • Iako tijekom ljeta, osobito ako se nalazimo usred toplinskog vala kao sada, na sebi želimo imati što manje odjeće pa se okrećemo kratkim i otvorenim komadima, neke prilike od nas ipak zahtijevaju dugu odjeću
  • Ovdje prvenstveno mislimo na hlače među kojima su nam traperice uglavnom zadnji izbor i više biramo lakše modele poput lanenih
  • No, najpoznatiji brend traperica - Levi's, ipak je pronašao način da ljeti svejedno možemo nositi ovaj komad odjeće i u svoju je ponudu uvrstio traperice s efektom hlađenja
  • Pročitaj također: Misliš da traperice nisu za ljeto? Iz ovog modela, koji dolazi u 4 boje, nećeš izlaziti

Sada, kada se nalazimo usred toplinskog vala kojemu se ne nazire kraj, na sebi samo želimo imati što manje odjeće za koju nam je važno da je kratka i vrlo tanka i prozračna. Stoga, duge traperice ovdje su nam apsolutno zadnji izbor iako ih inače jako volimo.

No, kako se ljeti ne bismo morali odricati svojih omiljenih traperica, Levi's, kojemu možemo zahvaliti što traperice uopće postoje, je osmislio traperice koje imaju efekt hlađenja. 

Naime, radi se Performance Cool tehnologiji koja čini da traperice pružaju osjećaj hlađenja i štite kožu od sunca te se iznimno brzo suše i upijaju vlagu pa možemo biti sigurni da se u njima nećemo znojiti. Također, ovi su modeli traperica napravljeni od vrlo lagane tkanine koja teži manje nego klasični materijali za traperice, a pritom je mekana i ugodna na koži pa su i same traperice iznimno udobne bilo da ih nosimo usred zime ili na +35. 

Osim što su napravljene od ove vrlo inovativne tkanine, ove će traperice biti udobne na velikim vrućinama jer su ravnog, ovisno o modelu i širokog, kroja pa nisu previše priljubljene uz kožu. Osim toga, svijetlih su tonova pa će se odlično uklopiti u ljetne outfite kada uglavnom preferiramo bijelu, bež i druge svijetle, neutralne boje. 

Baš kako to priliči Levi'su, svaki od ovih modela traperica dolazi u velikom rasponu veličina i dužina, a cijena im se, bez obzira na posebnu tehnologiju, ne razlikuje od ostalih Levi's modela. 

Posjeti Miss7.24sata.hr