Leopard uzorak je veliki hit, evo kako ga uklopiti u svaki stil, pa čak i u minimalistički

Instagram @paola.ambre Foto: Instagram @paola.ambre
Vidi originalni članak
  • Kada govorimo o trendovima za ovu godinu, jedna od prvih asocijacija koja nam pada na pamet je leopard uzorak kojega smo već počeli viđati na modnim pistama i u uličnoj modi 
  • Leopard uzorak, uz krznene komade i nostalgični makeup, zaštitni je znak nove 'mob wife' estetike koja je zavladala društvenim mrežama 
  • Donosimo nekoliko primjera kao uklopiti leopard uzorak u svakodnevni stil i u jednostavne, minimalističke outfite 

Čini nam se da je estetika 'supruge mafijaša' opasno zavladala na društvenim mrežama i da je leopard uzorak trenutačno omiljeni uzorak. Iako je poprilično upadljiv i specifičan, leopard uzorak može se suptilnije uklopiti u stil, čak i u onaj minimalistički. Obzirom na to da još nismo u potpunosti spremni odbaciti 'clean girl' estetiku, minimalizam i vječne komade, donosimo neke načine kako trend poput leopard uzorka uklopiti u svakodnevni stil!

Moda Jacquemus ima nove varijante 4 svojih najpopularnijih torbica - evo u čemu je razlika

 

1. Leopard bunda i crni outfit 

'All black' outfit uvijek je sigurna opcija za prikaz ženstvenosti i elegancije, a leopard bunda tu je za dozu dramatičnosti!

2. Leopard jakna i traperice

Traperice su sastavni dio svakodnevnoga 'casual' stila, stoga u kombinaciji s kraćom leopard jaknom outfit neće djelovati napadno ni pretjerano. 

3. Leopard hlače i 'hip-hop stil' 

Iako nam se čini da leopard print ide samo uz 'vintage' estetiku, ovaj outfit pravi je primjer da leopard print može biti dio i urbanoga 'hip-hop' stila koji sa sastoji od širokih trenirki, šilterica, glomaznih čizama i naočala. Osim toga, tko kaže da moramo pripadati samo jednome stilu?

4. Leopard torba i casual stil  

Ukoliko si spremna prigrliti leopard uzorak, ali ti se na odjeći čini previše ekstremno, tu su modni dodatci s leopard uzorkom koji će najobičnijemu outfitu dati dozu 'mob wife' stila. 

5. Leopard uzorak na noktima  

Vrag je u detaljima, a leopard uzorak na noktima djeluje tako moćno i suptilno u isto vrijeme jer nokti nisu prva stvar koju ćeš primijetiti na osobi, ali definitivno čine razliku, pogotovo ovakvi... 

Moda Imaju li ove Sambice status najpopularnijeg modela? Za specifičan leopard model čeka se u redu

Posjeti Miss7.24sata.hr