Lejla Filipović: Najljepše se osjećam sa svojim dečkima kod kuće

Goran Jakuš/Pixsell
Posjetila sam ženu koja s puno ljubavi odgaja svoja dva dječaka, nedavno je proslavila osmu godišnjicu braka s glumcem Tarikom Filipovićem, ženu koja je sada već uhodana poduzetnica, suvlasnica je dućana LD STORE te nekadašnja misica koja svojom ljepotom i šarmom plijeni pažnju gdje god se pojavi... Razgovarala Ivana Šundov Hojan
Vidi originalni članak

Koji od nabrojanih naziva je tebi najdraži?

Svakako uloga majke i supruge. Mislim i sve ostalo je dobro, dakle ako se ostvarimo na bilo kojem drugom polju to je samo dodatni plus. Daleko najljepše se osjećam kad sam sa svojim dečkima kući ili kad smo na nekom putovanju, to mi je na prvom mjestu.

Kada si s najboljom prijateljicom i kumom otvorila dućan, rekla si kako su vam govorili da nije najbolje vrijeme za to? Jesi li danas, godinu i pola kasnije, zadovoljna?

Iskreno, ne znam kada je zapravo najbolje vrijeme. Činjenica da smo u centru znači i visoke troškove, na posjećenost utječe i to kakvo je vrijeme vani, kada su plaće... Ali ne mogu reći da sam nezadovoljna, samo ne mogu biti opuštena jer sam svjesna obaveza koje su tu svaki mjesec.

U javnosti te najčešće vidimo s Tarikom i uvijek ostavljate dojam pomno usklađenog para. Tko Tariku bira odjevne kombinacije?

On je od onih muškaraca kojima kupovina nije mrska i često kupujemo zajedno. Toliko ga već poznajem da točno znam što mu dobro stoji i lako mi je kupovati za njega, a s druge strane on i prihvaća sugestiju. Za premijere se dogovaramo što ćemo obući, ali za poneku neobaveznu večeru u gradu zna se dogoditi da se obučemo kao da smo se pomno usklađivali, a zapravo uopće nismo.

Koji kozmetički proizvodi su uvijek u tvojoj torbi? 

Neizostavan, odnosno, obavezan je korektor, ruž, maskara, rumenilo u kremi, dezodorans i krema za ruke.

Vjeruješ li u vječnu ljubav?

Vjerujem! Doduše mnoge prave vrijednosti su danas iskrivljene i promijenjene, nema više poštovanja, sve je manje muškaraca koji se ponašaju prema ženama kako bi trebalo pa su se žene osamostalile da ih ne trebaju više tako puno. Nisam za to da treba ostajati u lošim vezama, ali lijepo je imati muškarca uz sebe u svim trenucima koji ti je prijatelj, podrška, koji ti je ljubav i partner. Kod Tarika i mene se puno toga poklopilo, jako puno smo slični i po karakteru i po odgoju i zato tako dobro funkcioniramo. Valjda sam ugrabila zadnji primjerak! 

Cijeli intervju pogledajte u videu!

Ivana nosi odjeću iz dućana CHECK in store; frizura GT frizerski salon

Posjeti Miss7.24sata.hr