Lejla Filipović i Anamarija Asanović vole male crne haljine

Dalibor Urukalović/Pixsell
U ponedjeljak navečer bilo je burno u poznatom zagrebačkom klubu Pepermint. Velik broj zvijezda okupio se kako bi proslavio novi broj Glorije Glam, Severininu novu pjesmu te novi album grupe Plavi orkestar.
Vidi originalni članak

Lijepa Lejla se za tu prigodu odlučila za pravu slavljeničku haljinu. U njenom interpretaciji mala crna haljina je sjajna, kratka i upadljiva – izvrstan odabir za prosinačke proslave. Kombinirala ju je uz debele crne čarape, salonke i pismo torbu. Lejlina kombinacija je primjerena, ženstvena s dozom seksipila. Unatoč tomu styling je igra na sigurno – rado bismo ga osvježili pokojim detaljem koji svojom bojom odskače od crnila.

Za crnu kombinaciju odlučila se i dizajnerica Anamarija Asanović. I njen odabir je pao na malu crnu haljinu – komad koji je neizostavan u ormaru svake žene sa stilom. Dizajnerica je odabrala decentan i klasičan model haljine koji je kombinirala također uz crne čarape i čizmice s otvorenim prstima. Kako cjelokupni dojam ne bi bio monoton, Anamarija ga je vješto začinila trendi zlatnim nakitom – izvrsna kombinacija klasike i trenda.

Dvije kolegice, Danijela Martinović i Severina, rado su zajedno pozirale u sličnoj odjevnoj kombinaciji, no pored Severine rijetko tko može zablistati u punom sjaju. Danijela je odabrala hlače visokog struka i bijelu bluzu s upečatljivim rukavima. Igrala je na sigurno s crnim salonkama na špic.

Severina je pokazala kako treba nositi crno-bijele kombinacije i u njima izgledati urbano, zavodljivo i ženstveno. Ona je odabrala „muške“ komade, a duboki dekolte ublažio je strogoću. Šlag na kraju su crvene salonke koje unose razigranost i pokazuju kako je Severina prava modna zvijezda.

U galeriji detaljnije pogledajte njihove kombinacije...

Posjeti Miss7.24sata.hr