Laneni setovi spas su za toplinskog vala: Oysho set dolazi u 13 boja, malo je na skupljoj strani, ali kvalitetan

Instagram @ozgeyagizz Instagram @ozgeyagizz
Vidi originalni članak

Složit ćeš se s nama da su vrućine nesnosne i jedino je lakše u prostorijama s klimom. Ipak, nekada moramo izaći i vani... i pomoći si što laganijom odjećom. Lan je jedan od materijala koji biramo u ovim trenutcima. On se ne lijepi za kožu, prozračan je i lagan, a u isto vrijeme nas štiti od sunčevih zraka. Komadi od lana dolaze u raznim opcijama, a ove sezone sve se vrti oko matching setova hlača i košulja pa nismo odoljeli ovim setovima iz web trgovine Oysho brenda.

Oysho setovi od lana dolaze u čak 13 boja, a veoma su nosivi i iskoristivi i kad se nose odvojeno. Lanena košulja u boji je uvijek komad koji se isplati imati u ormaru te se može nositi u brojnim kombinacijama. Dok su hlače u stilu pidžame trenutno veliki modni tren, a one lanene, jednobojne su uvijek prisutni klasik. Lanene široke hlače se mogu nositi danju za slatki dnevni look, kao i na večer sa štiklama za elegantni izgled. Bilo da se odlučiš za kupovinu i košulje i hlača, ili samo jednog komada ovaj Oysho set te sigurno neće razočarati. 

Cijena mu je nešto viša naime, cijena Oysho lanene košulje je 55,99 eura, dok je cijena hlača 45,99 eura. Ipak, zbog raznolikosti boja i kvalitete materijala, isplati se kupiti ovaj set. Sad slijedi najteže pitanje: koju boju ćeš, od 13 ponuđenih, odabrati?

Moda Massimo Dutti ima najljepše komade od lana, ovih 10 sa sniženja ne želimo propustiti

Posjeti Miss7.24sata.hr