Lan je stigao! Izdvajamo najljepše komade od ovog udobnog i sofisticiranog materijala koji se vraća svako ljeto

Instagram @monikh lanena suknja
Vidi originalni članak
  • Udoban, prirodan i sofisticiran lan uvijek je u modi - izdvajamo najljepše komade od lana iz trgovina
  • Lan je jedan od najvažnijih materijala za proljeće i ljeto, koji obožavamo nositi kad nam stignu visoke temperature
  • Lagan i prozračan može biti i elegantan, ali još više volimo njegovu "zgužvanu osobnost"

Lanene haljine, hlače i košulje, kao i lanene suknje te sakoi nezaobilazni su dio ljetne garderobe, a mi smo izdvojile posebne lanene komade iz trenutnih kolekcija

Prirodan materijal lan svi volimo nositi u proljeće, a posebno ljeti, jer je zbog svoje prozračnosti i udobnosti iznimno praktičan. Također, ovaj lagani materijal izgleda sofisticirano, neovisno nosimo li lanenu košulju, lanenu haljinu ili koji drugi laneni komad.

Lan uvijek izgleda dobro te je odjeću od ovog svestranog materijala doista praktično imati u svojoj garderobi za proljeće i ljeto. Lanene komade možemo smatrati jednim od temeljnih dijelova našeg ormara, baš kao što su to naše omiljene traperice, baloner ili klasična bijela košulja. 

Nove lanene kolekcije već su dostupne u ponudi poznatih high street brendova, a u raznolikoj ponudi lanenih haljina, sakoa, hlača, suknji i košulja nalazi se mnogo odličnih komada koje želimo nositi cijelo proljeće i ljeto.

Uz klasične neutralne nijanse, koje lan čine posebno elegantnim, laneni komadi dolaze i u trendi nijansama poput jarko ružičaste ili nježne lila.

Moda Bijele cipele jedan su od najvećih trendova, vrijeme je da ih prigrlimo. Ovih 15 divnih modela će nas uvjeriti

Od laganih haljina za brojne prilike do košulja opuštenih krojeva koje želimo nositi cijelo proljeće i ljeto, u nastavku izdvajamo najljepše lanene komade koje trenutno možemo pronaći u trgovinama.

Lanene haljine

Udobne i lake za kombiniranje, lanene haljine jedan su od omiljenih izbora tijekom toplijih mjeseci, a mogućnosti kombiniranja ima bezbroj. Prozračne i lagane, lanene haljine bit će idealne za elegantne poslovne outfite, ali i večernje izlaske.

Laneni sakoi 

Lagani laneni sako kao dio lanenog odijela ili samostalno uklopljen u outfit uvijek će mu dati dozu ležernosti, posebno u oversize verziji.

Lanene hlače

Ugodne za nošenje, lanene hlače većinom dolaze u široj silueti, s opuštenim ravnim ili širokim nogavicama. Takav kroj dopušta kombiniranje silueta u ostatku outfita po našoj želji, s užim ili širim gornjim dijelom.

Lanene košulje

Preko kupaćeg kostima, uz kratke ili duge traperice, preko slip haljine ili kao dio matching seta s hlačama, lanene košulje jedan su od najnosivijih komada od lana te će u svakoj prilici izgledati chic.

Lanene suknje

Suknje od lana još su jedan obožavani komad, posebno za poslovne prilike, no i u onim ležernijim će našem outfitu dati dozu elegancije.

Moda Oversize košulja stvarno je svestran komad, evo na što ju sve možemo nositi ovo proljeće i ljeto

Posjeti Miss7.24sata.hr