Kylie Minogue izgleda bolje no ikad

@splashnews.com
U utorak 17. veljače Kylie Minogue pojavila se na Bvlgarijevom eventu na Beverly Hillsu u kreaciji Ulyane Sergeenko.
Vidi originalni članak

Na eventu čiji je crveni tepih najavio dodjelu nagrada koju svi željno iščekujemo, a to su naravno Oscari, i druge zvijezde poput Malin Akerman i Ashley Greene, oduševile su svojom pojavom. Iako su kreacije navedenih zvijezda išle u smjeru minimalizma, Kylie, posebna kao i uvijek odlučila se za nešto drugačije. Obukla je pravi statement komad.

Haljina djevojačkog kroja koji iznimno podsjeća na retro glamur i eleganciju 50- ih, podignuta je samom svojom bojom, ali i uzorkom. Naime, ova kreacija divno se presijavala u plavim i zelenim rombovima.

Australska zvijezda, look je kompletirala crnim salonkama te ekscentričnom clutch torbicom, čiji su uzorci bili u potpunosti drugačiji, nego oni na haljini. Međutim, Kyle zna kako na pravi način nositi uzorke koji se samo naizgled međusobno odbijaju. Torba je djelo kreatorice Paule Cademartori koja inače obožava raditi torbe intenzivnih boja i uzoraka. Što se tiče make upa i frizure, i Kylie se kao mnoge zvijezde u zadnje vrijeme, odlučila na blagi make up i kosu stiliziranu u jednako blage kovrče. 

Slike detaljnje pogledaj u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr