Kupila sam haljinu za 5 kuna i nosila je na 3 načina!

miss7
Malu bardot haljinu Kristina je ulovila na Hreliću. Ove haljine golih ramena već su nekoliko sezona omiljeni odjevni komad žena koje cijene praktičnu odjeću koja otkriva malo kože. Kako ju je kombinirala?
Vidi originalni članak

Nedavno sam bila na Hreliću i ulovila neke fantastične komade po smiješno niskim cijenama. Znaš kako se kaže “Što je nekome smeće, drugome je blago”, pa sam i ja svoju plavu haljinicu golih ramena naslijedila vjerojatno od nekoga kome je druga opcija umjesto prodaje iste, vjerojatno bilo njezino pretvaranje u krpu za brisanje prašine. 

U svakom slučaju, hvala onome tko je ovu haljinicu svrstao među stvari za bacanje jer sam je ja uspjela nositi i to i na drukčije načine osim kao tipičnu haljinu.

LOOK NO.1

Naravno, ispunila je svoju svrhu i obične haljine u kombinaciji s dlakavim ravnim sandalama (Mango). Dodala sam joj tek pletenu veliku torbu (Topshop) zbog ljetnog ugođaja i stavila crveni ruž. U mom slučaju ovaj ulov prolazi i za ured, no ipak nabacim povremeno vintage traper jaknu jer sam dobila previše “idem na plažu” vibre.

LOOK NO. 2

Jesi li znala da ovaj tip haljine može glumiti i top ako se odaberu odgovarajuće hlače? Moj odabir je pao na palazzo crne hlače visoko struka (H&M Trend), zbog čega mi je gornji dio haljine s uvučenom pasicom na struku izgledao kao bluza velikog volana. Cijelom looku sam dodala neutralnu (opet) slamnatu torbicu (Zara) i balerinke orijentalnog motiva (New Yorker). I naravno, raskošne crvene naušnice (H&M) kako bih unijela malo boje u ovo neprimjerno tamno ljetno izdanje. Dobra kombinacija za ured. 

JAKO TRANSFORMATIVAN Ovaj Zarin top za 29 kuna se može nositi na sto načina

LOOK NO. 3

A treća kombinacija? Treba malo uvlačiti trbuh, ali za ljepotu se trpi kažu… Mala opaska: ako odabereš dovoljno visoki struk nitko neće primijetiti višak “kože" koji su oblikovali sladoledi i kolači. Ova haljina može se dovoljno visoko zarolati i pretvoriti u bandeau top. Kombinirala sam je sa svojim drugim ulovom za peticu - ovu suknju sam kupila na portugalskom buvljaku za 5 eura! Željela sam zadržati romantični izgled pa sam odabrala naturalne elemente - drvene platforme (Mass) i očito moju novu omiljenu slamnatu torbu (Topshop)!

P.S. Sva ostala roba osim naušnica (H&M, 79 kuna), i dvije torbice (Zara, 199 kn i Topshop, oko 200 kn) je iz prošlih sezona, pa samim time cijene nisu ispisane...

 

Posjeti Miss7.24sata.hr