Kupi sada, nosi dugo! Mokasinke ili popularne loaferice su najudobnija obuća za ljeto i jesen

Instagram@mycodeofstyle
Vidi originalni članak
  • Mokasinke dominiraju modnom scenom i ove sezone
  • Udobne ravne cipele idealne su za svakodnevne obaveze
  • Pronašli smo najbolje modele za predstojeću jesen i otkrivamo kako ih stilizirati

Mokasine ili popularno nazvane loaferice već nekoliko sezona vladaju modnim kombinacijama. Njihova prednost je što se iznimno lako kombiniraju uz ozbiljne stylinge, baš kao i uz razigrane kombinacije.

Mokasinke su bile pravi trend osamdesetih godina kada su outfiti za oba spola bili nezamislivi bez ravnih cipele kockastog oblika koje su se nosile uz odijela, haljine i traperice. Renesansa mokasinki ne iznenađuje, ali se njihov izgled ipak modernizirao tijekom godina.

Prvi red, s lijeva desno (Massimo Dutti): 849,00 kn; 749,00 kn; 849,00 kn

Drugi red, s lijeva desno (Mango): 249,90 kn; 599,90 kn; 399,90 kn

Najpopularniji modeli su i dalje oni što jednostavnijih linija, izvedeni od kože, ali sve su traženije opcije s upadljivim debljim gumenim potplatima i detaljima koji plijene pažnju. Najčešće su u pitanju zlatni ukrasi i kopče koji krase prednji gornji dio cipele, a ne izostaju ni boje.

Moda Neodoljive satenske Miu Miu balerinke najtraženiji su jesenski komad

Naravno, pravi klasik su mokasinke u crnoj i smeđoj boji, ali sve veću popularnost dobivaju pastelne nijanse ružičaste i plave te iznimno šarmantne bijele loaferice. Također, sve popularniji način nošenja ovih cipela je nešto čega smo se grozili prije nekoliko godina, a danas je mainstream. Dakako, u pitanju je kombinacija mokasinki s debelim bijelim sportskim čarapama koje ih dodatno stavljaju u prvi plan.

Prvi red, s lijeva desno (Mohito): 359,90 kn; 359,90 kn; 359,90 kn

Drugi red, s lijeva desno (Zara): 349,90 kn; 349,90 kn; 349,90 kn

Ako nisi od trendova, mokasinke uvijek možeš kombinirati uz – sve! Od traperica i mini suknji preko slojevitih haljina i strogih odijela, mokasinke su onaj komad koji je dobrodošao za apsolutno svaku priliku!

Moda Vrtoglavo...15 najskupljih ženskih cipela ikada prodanih

Posjeti Miss7.24sata.hr