Kupi sad i nosi zauvijek - ovi komadi s prugastim uzorkom uvijek će dobro izgledati

Instagram @salome.mory Foto: Instagram @salome.mory
Vidi originalni članak
  • Bezvremenski prugasti uzorak volimo u svim varijantama, a u outfit ga je nekako najlakše uklopiti uz modele košulja, pulovera ili majica
  • Tako ga možemo nositi kroz cijelu godinu i uklapati u razne modne kombinacije!
  • Izdvojile smo lijepe modele majica, košulja i džempera prugastog uzorka koji su trenutno dostupni u ponudi poznatih brendova te kojima možemo osvježiti svoju garderobu za proljeće

Naša kolekcija odjevnih predmeta s prugastim uzorkom nikad nije u potpunosti upotpunjena te ju uvijek volimo nadograditi novim komadom, bilo da se radi o oversize košulji, džemperu od kašmira ili basic majici.

Mala obnova garderobe za proljeće idealna je prilika da svojoj kolekciji dodamo još koji chic prugasti komad, budući da ovaj uzorak nikad ne izlazi iz mode, a svakom outfitu daje dozu sofisticiranosti. 

Moda Brend Ganni nose i naše zvijezde i influencerice: 16 H&M bluza koje su 'skinule' estetiku danskog brenda

Prijelazni komadi poput košulja, pulovera i majica s prugicama od udobnih materijala koje možemo nositi na razne načine tijekom cijele godine najbolja su proljetna investicija, a poznati brendovi imaju pregršt zanimljivih opcija!

Donosimo 12 prugastih komada iz trenutnih kolekcija:

Košulje s prugastim uzorkom

Strukirane ili oversize, košulje od udobnog pamuka ili lana s prugastim uzorkom uvijek su elegantan izbor!

Majice s prugastim uzorkom 

Jednostavan komad koji možemo uklopiti i u slojevite kombinacije, prugaste majice jednako će dobro izgledati i uz traperice i uz trenirke!

Prugasti džemperi

Ugodni za nošenje, a jako chic, prugasti džemperi odličan su izbor posebno za hladnije vrijeme, dok ih kad zatopli u outfite možemo uklopiti umjesto jakne ili nošene preko ramena.

Moda Traper košulja univerzalni je komad koji nam se s proljećem opet vraća

Posjeti Miss7.24sata.hr