Kriva crta - detalji koji čine dom savršenim

Treći po redu Budi.IN Sajam kreativnih detalja odvija se u zagrebačkom Centru Kaptol od 13. do 14. prosinca. 20 izlagača učinit će ovogodišnje izdanje jedinstvenim. Predstavljamo brend Kriva crta...
Vidi originalni članak

Kad i kako je nastao brend? Tko stoji sve iza brenda?

Akademska sam slikarica (Vanesa Turčinhodžić Prijić) i dolazim iz Rovinja. Živim i radim u Zagarebu kao ilustrator i grafički dizajner a odnedavno razvijam i ''Krivu crtu''. Nastala je spontano prije nepune 3 godine kad sam sebi oslikala i sasila prvu crno-bijelu haljinicu i naisla na super reakcije.

Kako ste došli do imena brenda?

Spontano. Krive su linije nisam ja! Hahahah... Pa kako sam krenula sa idejom da prodrmam i oživim ravne crte kojih mi je pun ormar tako su nastale prve skice. Zakrivljene linije su prevladale i jednostavno sam to prozvala krivom crtom.

Gdje pronalazite inspiraciju?

U uzitku dok stvaram i radim. Život, iskrenost, bliskost, ljudi, samoća, ples, knjiga, muzika..

Koje materijale koristite u izradi?

Najviše radim sa mekom glinom i tekstilom. Kod oslikavanja gline (šalica, zdjela, pepeljara) koristim engoba boje, a kod tekstila (haljina, šalova) boje za tkaninu.  Također, koristim se i kompjuterskom grafikom pri čemu nastaju ilustracije za zid (zidne naljepnice) i  ilustracije koje nudim kao print na platno, a i ilustrirani blokovi manjih formata koje imam u ponudi. Od nedavno imam i adekvatnu ambalažu za keramičke šalice i zdjele što proizvod napokon čini potpunim.

Kako se kreću cijene vaših komada?

Cijene su pristupaćne s obzirom na ručnu izradu i jedinstvenost proizvoda u ponudi.

U galeriji detaljnije pogledaj proizvode brenda Kriva crta...

Posjeti Miss7.24sata.hr