Kristina Šalinović: život je prekratak za dosadnu boju kose!

Goran Čižmešija
Naša poznata manekenka sa zavidnom inozemnom karijerom i jedna od brojnih ljepotica koje su krasile naše naslovnice, Kristina Šalinović, otkrila kako obožava mijenjati boju kose, jer kako kaže, život je prekratak za dosadnu boju...
Vidi originalni članak

Ovo sam ljeto počela s promjenama, kaže Kristina. Čine me sretnom, a na svu sreću i ageniciji se svidjela moja promjena, ispričala nam je. Zanimalo nas je kako Kristina, po struci frizerka, njeguje kosu, jer nakon čestog bojanja ona često zna biti oštećena. 

- Počela sam ekperimentirati sa sivom, no ubrzo nakon toga sam dobila posao, na kojem su me obojali u bijelo... Kosa mi je bila strašno oštećena, pa sam se uhvatila njege - priča. 

Svima koji uskoro namjeravaju drastično promijeniti boju kose Kristina savjetuje što obavezno treba imati. 

- Lagani šamponi na bio bazi, bez kemikalija, ulje svaki dan, maska za kosu... A nakon toga i ja sam napokon počela dobivati svoju zdravu kosu nazad... Kosa nakon teškog i pretjeranog blajhanja zna početi pucati. Zato svim ženama preporučam da nabave dobro ulje za kosu koje nije na bazi silikona i kojeg mogu koristiti svaki dan.

- Još od srednje frizerske škole sam htjela isprobati sve boje na kosi. Uvijek me uveseljavala šarena i živa kosa... I tako je započelo moje eksperimentiranje... I sumnjam da ću skoro prestati - zaključuje manekenka. 

Posjeti Miss7.24sata.hr