Kristen Stewart zna kako nositi Chanel

Gulliver Image/Getty Images
U Kaliforniji je u nedjelju 16. studenog održana dodjela 18. holivudskih filmskih nagrada koja je privukla eminentna imena filmske industrije. Događaju su prisustvovala brojna poznata lica, a najviše pažnje su plijenile glumice svojim odličnim stylinzima.
Vidi originalni članak

Jedna od muza Karla Lagerfelda, Kristen Stewart, očekivano je odabrala Chanelovu haljinu koja je plijenila poglede zbog zanimljivog gornjeg dijela.

Prozirni materijal kombiniran je sa sivom-srebrnom varijantom čipke i pruža se visoko uz vrat te se nadovezuje uz donji bijeli dio strogog A kroja. Srebrne salonke od brušene kože i prsten bili su jedini detalji, a pohvale idu za odličan make up. Smokey eyes koji kombinira plave i sive tonove u prvi je plan stavio oči, dok je ostatak lica u nude tonovima, a ruž boje mesa idealno je zaokružio cijeli styling.

Glumica Keira Knightley se odlučila za haljinu s potpisom modne kuće Giambattista Valli koja je djelovala zaista bajkovito. Jednostavan gornji dio haljine ukrašen je izvezenim detaljima u obliku cvjetića te se nastavlja u suknju duljine do poda koja je naglašena bogatom čipkom. Jednostavne srebrne sandale s remenčićima i biserne naušnice upotpunile su look kao i blago valovita kosa te make up u zemljanim tonovima.

Jennifer Lopez je zablistala u seksipilnoj kreaciji Zuhaira Murada koja je naglasak stavila na dekolte. Izvezeni crni cvijet preko cijelog gornjeg dijela odlično je naglašen uz jednostavnu bijelu pencil suknju visokog struka. Klasične crne salonke i upadljivo prstenje bili su točka na i, kao i odličan make up look koji je zaokružio intenzivan ruž koraljne nijanse.

Glumica i oskarovka Angelina Jolie ostaje vjerna dizajnu Atelier Versace, a za ovu večer je odabrala crnu haljinu. Kreacija bez naramenica strogo prati liniju tijela u gornjem tijelu, a strogi pad pruža se sve do poda. Angelina je odabrala zlatnu narukvicu i decentne dijamantne naušnice koje su posebice došle do izražaja zahvaljujući kosi podignutoj u elegantnu punđu.

Jedna od rijetkih gošći koja se odlučila za intenzivnije boje bila je, također oskarovka, Reese Witherspoon. J. Mendel haljina bez naramenica osvaja na prvi pogledom svojom kombinacijom crne i crvene boje, a plisirana svila naglasila je odličnu liniju. Haljina bez naramenica duljine ispod koljena kombinirana je uz crne salonke na špic, a dijamantni komadi nakita i jednostavna frizura upotpunili su look. Jači make up na očima kombinirao je deblju liniju tušem i brončane nijanse sjenila, a nude usne ostavile su oči u prvom planu.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr